Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Στη Τζένοα ο Φετφατζίδης!

Στην Ιταλία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του παίκτη, ο Ολυμπιακός απάντησε θετικά στην πρόταση της Τζένοα.

Οι Γενοβέζοι επέστρεψαν σήμερα με νέα βελτιωμένη πρόταση που έκανε τους «ερυθρόλευκους» να πουν το «ναι», έναντι 4 εκατ. ευρώ και 25% ποσοστό μεταπώλησης.

Όσον αφορά στον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 500.000 χιλιάδες ευρώ.

Σχόλιο Sport-sblog.gr


  • Απλά τραγικό λάθος!!!!!!
    Το μεγαλύτερο ταλέντο που βγήκε ποτέ από τις ακαδημίες της ομάδας μας ξεπουλήθηκε για 4 εκατ. ευρώ. ....Σχεδόν όσο πουλήθηκε ο Μαυρίας από τους ανύπαρκτους με μισή χρονιά που επαιξε μπάλα.
    Μπορεί να μην προσέφερε όσα περιμέναμε ο Φέτφα , αλλά σίγουρα δεν φταίει μόνο αυτος. Κυρίως φταίει η ιδια η ομάδα μας και οι προπονητές του που δεν του έδωσαν την απαραίτητη εμπιστοσύνη και δεν τον στήριξαν όσο θα έπρεπε . Αν έπαιζε βασικός στα μισά παιχνίδια μόνο κάθε σεζόν και αν είχε στηριχθεί όσο στηρίχθηκε ο "άχρηστος¨" κατ'εμέ Μασάντο πέρσι, θα είχε καταφέρει να αποκτήσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και θα είχε εκτοξεύσει και την αξία του και την τιμή του.
    Δυστυχώς μία από τα ίδια με τα ταλέντα που έχουμε και παραμένουν μια ζωή ταλέντα, απλά γιατί είμαστε ηλίθιοι και δεν μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε σαν ομάδα.
    Στο καλό παικταρά και ελπίζω εκεί τουλάχιστον να καταφέρεις να βρεις την απαραίτητη εμπιστοσύνη και να ξεδιπλώσεις το πλούσιο ταλέντο σου.
    Ελπίζω να μην τρίβουμε τα μάτια μας σε λίγο καιρό και να μην χτυπάμε το κεφάλι μας όπως με τον Κ. Παπαδόπουλο.
    Θυμηθείτε μόνο όταν έκανε τις πρώτες του εμφανισεις με την ομάδα μας ο Φέτφα τι Κα@%α προσέφερε στον κόσμο με τις ζογκλερικές ενεργειές του και πόσο ντόρο έκανε. Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος, καταλαβαίνει και βλέπει αμέσως αν καποιος είναι παικταράς.........Μόνο στην διοίκηση τους βλέπουν σαν μέσο για να γεμίσουν το πορτοφόλι . Τραγικό λάθος που θα το μετανοιώσετε οικτρά κύριοι.....

    1 σχόλιο:

    Ανώνυμος είπε...

    Αν επαιζε ο Φετφα θα ξεσκεπαζε τους αμπαλους που φερναν οι αντζεντιδες και θα κερδιζε τη καρδια των γαυρων την οποια την εχει ρεζερβε ο προεδρος.Κι ο Τουρε δεν εκανε!!

    Το μεγαλυτερα ταλεντα στο γαυρο ειναι οι μαυροφορεμενοι.