Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Δεν θα ασχοληθώ με το πιο βρώμικο πρωτάθλημα του κόσμου

Ξέρω ότι πολλοί από εσάς περιμένετε πως και πώς να δείτε το σημερινό ματς ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στο μπάσκετ. Και ακόμη περισσότεροι πιστεύετε ότι μπορεί με νίκη μας κάτι να αλλάξει και με μια ακόμη στο ΟΑΚΑ να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας.
Κατανοητό απόλυτα. Αλλά………………………. Αυτό δεν ισχύει για εμένα. Ευτυχώς ή δυστυχώς.
Ειλικρινά μετά ΚΑΙ τα περσινά, (ΟΛΑ όσα έγιναν), η αηδία που νοιώθω για το Ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ είναι πλέον τόσο μεγάλη που είναι πλέον μη αναστρέψιμη.
Και τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να αλλάξω γνώμη για αυτό. Ακόμη και αν κερδίσω σήμερα την ομάδα που λυμαίνεται την παράγκα του Ελληνικού μπάσκετ με 50 πόντους.
Αλήθεια λέω και το εννοώ. Και γιαυτό ακριβώς το λέω και πριν γίνει το σημερινό ματς.
Για να εξηγούμαι και να μην παρεξηγούμαι.
Δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με το πιο βρώμικο και πιο σιχαμερό πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου. Δηλαδή το δικό μας πρωτάθλημα. Ούτε με νοιάζει πλέον, ούτε ασχολούμαι. Μια αηδία νοιώθω μόνο για όλο το μπασκετικό οικοδόμημα……..
Από την κορυφή μέχρι τον πάτο. Βόθρος……………….. Όπως το λέω.
Ας κάνουν ότι γουστάρουν και οι γκρι και οι Βασιλακόπουλοι και όλοι οι μασόνοι που διοικούν το Ελληνικό μπάσκετ  πάνω από 30 χρόνια.
Γιατί μόνο με μασόνους μπορώ να τους παρομοιάσω πλέον, έτσι όπως συμπεριφέρονται.
Ότι και να κάνουμε , όσους παίκτες και να φέρουμε , όσα χρήματα και να πετάξουν οι Αγγελόπουλοι, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ  ΑΙΩΝΙΑ «ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ» στο γνωστό σύστημα, πρωτάθλημα δεν παίρνουμε που να χτυπάμε τον κώλο μας κάτω.
Τι και αν κάνεις μια σεζόν αήττητος, όπως πέρσι, θα έρθει η ώρα των πλει οφ και τότε θα μιλήσουν τα κοράκια και η ΚΕΔ. Θα  σε ξεσκίσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν με non call και άλλα τέτοια ωραία Ελληνικά παράξενα.
Πρώτη φορά θα είναι άλλωστε?  Έτσι δεν είναι κύριοι της ΚΕΔ? Η μήπως κάνω λάθος? Η μήπως είμαι τυφλός και δεν βλέπω?
Ε λοιπόν και εγώ σας γράφω στα αρ@#$%α μου και δεν ασχολούμαι με το πρωτάθλημα του κώλου που έχετε  κύριοι.
Παίξτε μόνοι σας και αποθεωθείτε μεταξύ σας. Και αλληλοψηφίστε τους καλυτέρους παίκτες και προπονητές. Ξέρετε εσείς άλλωστε.
Εμένα μου φτάνει που ξεσκίζω όποιον κινείτε σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, με την μαγκιά μου και με την ομαδάρα μου. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Επειδή είμαι καλύτερος και το αποδεικνύω.  
Και όχι επειδή έτσι θέλει ο Βασιλακόπουλος ή τα κοράκια. Για να γίνουν οι συγκρίσεις, βεβαίως-βεβαίως.
Εκεί που με αφήνουν να το κάνω…………… Για να εξηγούμαστε. Γιατί απλά εκεί παίζονται ΟΛΑ μέσα στο γήπεδο. Και όποιος έχει ομάδα στο τέλος θα είναι Ο ΝΙΚΗΤΗΣ.
Πολύ απλά……….
Στο Ελαδιστάν όμως δεν ισχύουν αυτά. Εδώ ισχύει ο νόμος του Βασιλακόπουλου και του «εφευρέτη της αλητείας», όπως ο ίδιος έχει πει άλλωστε…….
Ε λοιπόν σας το χαρίζω αυτό το πρωτάθλημα……….Χάσω κερδίσω στα παπάρια μου.
Το υπόλοιπο πρωτάθλημα είναι πραγματικά ανάξιο λόγου να το σχολιάσω. Ομάδες 3 επίπεδα κάτω από τις 2 . Τσάμπα παίζουμε όλους τους μήνες…
Απλά μια καλή προπόνηση και ένα καλό προπονητικό διπλό για τα ματς της Ευρωλίγκας. Τίποτα άλλο δεν είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα σας.
Κανείς δεν ασχολείται με το πρωτάθλημα σας, εκτός του τελικού των πλει οφ….. Απορώ πως πληρώνει η ΝΟΒΑ λεφτά για να πάρει αυτό το ελεεινό και άνευ κανενός συναγωνισμού πρωτάθλημα. Δεν θα έλειπε από κανέναν και να μην το έδειχνε.
Χαρισμά σας ………………
Επέμενα και επιμένω εδώ και 2 χρόνια να πάρουν οι Αγγελόπουλοι την ομάδα από το ελεεινό Ελληνικό πρωτάθλημα. Η να δώσουν γροθιά στο κατεστημένο εδώ και τώρα.
Ούτε το ένα έκαναν, ούτε το άλλο φαίνεται να θέλουν να κάνουν. Με το σταυρό στο χέρι πάνε……..
Και μυαλό δεν βάζουν……….Χαλάλι τους. Δική τους είναι η ομάδα έτσι και αλλιώς. Ας παίρνουν Ευρωλίγκες και ας μην ασχολούνται με την Ελλάδα, αν μπορούν.
Εμείς τα λέμε στην Ευρωλίγκα, εκεί όπου το μπάσκετ έχει νόημα………. Με ομάδες που σέβονται τον ιδρώτα των παικτών και με αντιμετωπίζουν σαν back to back ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ…..
Αλλά και το κυριότερο, ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΗΝΟΥΝ…………………
Υ.Γ. Ασφαλώς θα υπάρχει αναφορά στους αγώνες του Ολυμπιακού στο Ελληνικό πρωτάθλημα στο blog. Δεν γίνεται να το αποφύγουμε αυτό. Αλλά τίποτα περισσότερο. Πλέον δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε παραπάνω με μια χρόνια στημένη υπόθεση.

Αυτά τα ολίγα………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια: