Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Περπέρογλου: "Intercontinental Cup και του χρόνου"

Ο Στράτος Περπέρογλου έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, για τις εμπειρίες που αποκόμισε από την συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό στο Intercontinental Cup.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Περπέρογλου:

"Γεια χαρά σε όλους. Είμαι ο Στράτος Περπέρογλου του Ολυμπιακού Πειραιώς, των νέων Πρωταθλητών που κατέκτησαν το Intercontinental Cup. Ήταν μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εβδομάδα για εμάς και φυσικά είμαστε χαρούμενοι για την κατάκτηση του τίτλου. Άλλωστε για αυτό πήγαμε στην Βραζιλία, ώστε να το κερδίσουμε. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Πινιέιρος και επιστρέφουμε στο σπίτι μας έχοντας ένα όμορφο συναίσθημα. Ήταν μία πετυχημένη βδομάδα για εμάς, αλλά η Euroleague ξεκινά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Παίξαμε και τα δύο παιχνίδια σε μία ωραία ατμόσφαιρα και η βραζιλιάνικη φιλοξενία ήταν εξαιρετική. Είμαστε χαρούμενοι που συμμετείχαμε στους τελικούς για το "Διηπειρωτικό"  και είμαι χαρούμενος που η συγκεκριμένη διοργάνωση επέστρεψε ξανά. Ας ελπίσουμε πως θα τα καταφέρουμε και θα λάβουμε μέρος στο Intercontinental Cup και στην επόμενη χρονιά, κάτι που σημαίνει πως θα έχουμε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για τρίτη συνεχή φορά.

Ήταν μία ωραία εμπειρία για εμάς. Ήταν κάπως δύσκολο λόγω του μακρινού ταξιδιού και της αλλαγής ώρας, αλλά γενικότερα σαν απολογισμό όλα πήγαν καλά για εμάς. Ήξερα πως θα παίζαμε καλύτερα στον δεύτερο τελικό, καθώς είχαμε περισσότερες πληροφορίες για τον αντίπαλο μας και τελικά καταφέραμε να φέρουμε το τρόπαιο πίσω στην Ελλάδα.

Ήταν όμορφο το γεγονός πως πήγαμε στην Βραζιλία. Είμαι μία χώρα που έχει μία διαφορετική κουλτούρα, ένας διαφορετικός κόσμος για εμάς. Το ευχαριστηθήκαμε που ταξιδέψαμε εκεί, αλλά το πιο σημαντικό πράγματα ήταν να επιστρέψουμε έχοντας σημειώσει θετικά αποτελέσματα. Αυτό το καταφέραμε και επιστρέφουμε ικανοποιημένοι.

Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για εμάς το ότι συναντήσαμε τόσους πολλούς υποστηρικτές μας στο γήπεδο. Ήταν ένα όμορφο συναίσθημα, καθώς δεν περιμέναμε να έχουμε τόσους πολλούς φιλάθλους μας στο στάδιο. Χαίρομαι που καταφέραμε να κερδίσουμε αυτόν τον τίτλο μπροστά τους, δίνοντας τους ικανοποίηση και χαρά. Επίσης, είχαμε και έναν φανατικό οπαδό μας, ο οποίος μας ακολουθεί παντού, ο οποίος ταξίδεψε μαζί μας έως την Βραζιλία! Αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό. Επίσης, είναι κάτι ωραίο να βλέπεις τόσους πολλούς Έλληνες φιλάθλους στο γήπεδο, οι οποίοι ζουν τόσο μακριά από την χώρα τους. Έχουν πλέον έναν λόγο να είναι ακόμη πιο περήφανοι και χαρούμενοι, έστω για λίγες μέρες. Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο που τους ακούγαμε στο γήπεδο να μας στηρίζουν και να φωνάζουν για εμάς από την κερκίδα. Ήταν υπέροχο και τους ευχαριστούμε πολύ!

Όπως είπα, τώρα είναι ώρα να συγκεντρωθούμε και να στρέψουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρωλίγκα φυσικά. Η δουλειά μας στην Βραζιλία έγινε, αλλά έχουμε τώρα πολύ δουλειά μπροστά μας και ανυπομονούμε να ξεκινήσει η σεζόν.

Στράτος Περπέρογλου από την Βραζιλία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: