Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Δίχως Σπανούλη και Λο η προπόνηση

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε την Τετάρτη (9/10, 19:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δίχως τους Βασίλη Σπανούλη και Έισι Λο. Ο αρχηγός αντιμετωπίζει ίωση και αισθάνεται αδιαθεσία, καθώς ταλαιπωρείται με γαστρεντερίτιδα. Όσον αφορά τον Αμερικανό γκαρντ, είναι καλύτερα, αλλά δεν έχει ξεπεράσει στο 100% την θλάση που είχε υποστεί.
Η συμμετοχή του αρχηγού στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης (10/10, 19:00) κόντρα στον Ηλυσιακό στα Ιλίσια (νοκ-άουτ η αναμέτρηση) για τα προημιτελικά του θεσμού κρίνεται αμφίβολη και το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί, ώστε να προστατευθεί κιόλας ενόψει του ντέρμπι. Άλλωστε, την Δευτέρα (14/10) οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν τον Παναθηναϊκό στο (κεκλεισμένων των θυρών) Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Έισι Λο, είναι δεδομένο πως δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Ηλυσιακό και γίνεται  να προσπάθεια να προλάβει το παιχνίδι κόντρα στο "τριφύλλι". Οι πιθανότητες συμμετοχής τους για εκείνο το ματς είναι μοιρασμένες.
Όσον αφορά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, έχει ξεπεράσει την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και έλαβε για δεύτερη μέρα κανονικά μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού και το πιθανότερο είναι πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς κόντρα στον Ηλυσιακό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: