Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Παρουσιάστηκε η προνομιακή κάρτα μέλους

Ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Γιάννης Δαλέζιος και ο επίτιμος πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης ανέλυσαν το όλο εγχείρημα, γνωστοποίησαν τα προνόμια και παρότρυναν τους φιλάθλους ν' ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Ολυμπιακού.
Ο κ. Δαλέζιος πήρε πρώτος τον λόγο και αναφέρθηκε σε όλες τις λεπτομέρειες του νέου εγχειρήματος του Ολυμπιακού:

"Σας καλωσορίζουμε στα γραφεία μας όπου σας καλέσαμε για να σας παρουσιάσουμε ένα νέο προϊόν μας, που είναι η προνομιακή κάρτα μέλους. Θα ήθελα να κάνω αρχικά έναν διαχωρισμό των τριών μορφών οικονομικής ενίσχυσης που υπάρχουν αυτή την περίοδο για τον Ολυμπιακό. Η πρώτη είναι η κάρτα μέλους η οποία ξεκίνησε το 2003 με το άνοιγμα του Ολυμπιακού στην πλατιά μάζα των φιλάθλων και η συνδρομή του ήταν 60 ευρώ ανά έτος αλλά φέτος λόγω της οικονομικής κρίσης είναι 50 ευρώ. Όποιος διαθέτει αυτή την κάρτα μπορεί να εκλέγει και να εκλέγετα. Φέτος με δεδομένη την οικονομική κατάσταση της χώρας αποφασίσαμε να εκδώσουμε και την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

Ουσιαστικά είναι μια καθαρή ενίσχυση στο σωματείο και ο καθένας δηλώνει την ιδιότητα του ως φίλαθλος του Ολυμπιακού. Δεν έχει το δικαίωμα να συμμετέχει σε καταστατικές διαδικασίες του συλλόγου. Η ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ μέλους είναι ένας τρίτος τρόπος ενίσχυσης του ΟΣΦΠ. Ουσιαστικά απευθυνόμαστε σε όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα και μη μέλη του συλλόγου μας λέγοντας τους πως μπορούν ν’ αναβαθμίσουν την κάρτα μέλους και να πάρουν αυτή την ασημένια που είναι η προνομιακή. Αυτή η αναβάθμιση στοιχίζει 100 ευρώ σ’ αυτούς που έχουν ανανεώσει ως μέλη γι’ αυτή τη σεζόν και 150 σ’ αυτούς που δεν έχουν ανανεώσει την συνδρομή τους. Για να την αποκτήσεις πρέπει να είσαι μέλος του ΟΣΦΠ. Η προνομιακή κάρτα θα δίνει στους αγαπητούς μας φίλους που θέλουν να βοηθήσουν τον σύλλογο πολλά προνόμια. Το βασικό της προνόμιο είναι πως όποιος την διαθέτει μπορεί να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο σε κάθε  εντός έδρας ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργανώνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη.

Απευθυνόμενος απλά στα τηλέφωνα του ΟΣΦΠ μπορεί να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού, στην τιμή και στην θύρα που εκείνος θα επιλέξει. Αυτή η κάρτα είναι ένας είδους a la carte διαρκείας για την περίοδο 2013-14. Το δεύτερο είναι πως αυτή η κάρτα εξασφαλίζει στους κατόχους της ελεύθερη είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΟΣΦΠ. Σε όλα τα αθλήματα. Αυτά είναι τα δυο βασικά προνόμια τα οποία για μένα είναι υπεραρκετά για να την αποκτήσει κάποιος. Παρόλα αυτά έχουμε ξεκινήσει να την διανθίσουμε και με κάποιες άλλες παροχές και ο πρώτος, όπως συνήθως, που μας βοηθάει σ’ αυτές τις ενέργειες είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία μας έδωσε έκπτωση της τάξης του 15% στο REDSTORE. Εδώ θα ήθελα να απευθύνω κάλεσμα σε όσους θέλουν να έχουν εμπορική συνεργασία με τον Ολυμπιακό προς όφελος των μελών του. Είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις σας.

Αυτή η κάρτα επειδή θέλουμε να έχει προνόμια που θα υλοποιήσουμε στο ακέραιο θα εκδοθεί σε 500 αντίτυπα. Θα τηρηθεί αυστηρή χρονολογική προτεραιότητα. Ήδη έχουμε πάνω από 150 κατόχους της προνομιακής κάρτας μέλους και θεωρώ πως άμεσα θα έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των 500 καρτών. Επίσης θα ήθελα ν’ αναφέρω πως οι κάτοχοι αυτής της κάρτας θα έχουν την δυνατότητα να εξασφαλίζουν μια διπλή πρόσκληση για έναν ευρωπαϊκό αγώνα Βόλεϊ Ανδρών, σ’ έναν Βόλεϊ Γυναικών, σ΄ έναν Πόλο Ανδρών και σ’ έναν Πόλο Γυναικών. Έτσι σε κάθε ματς ο κάτοχος της κάρτας θα μπορεί να προσκαλέσει και δυο φίλους του για να δουν τις ομάδες μας ν’ αγωνίζονται στην Ευρώπη. Σκοπός μας είναι αυτή η κάρτα να συνοδεύεται από ένα δώρο συναισθηματικής αξίας. Φέτος αυτό το δώρο είναι το ακριβές αντίγραφο της παρτιτούρας του πρώτου Ύμνου του Ολυμπιακού. Θα είναι ένα πολύ ωραίο δώρο για τους κατόχους της κάρτας και κάθε χρόνο θα υπάρχει ένα διαφορετικό, πάντα συναισθηματικής αξίας. Αυτό δεν θα μπορεί να το βρει ούτε στην μπουτίκ, ούτε στα περίπτερα και στα βιβλιοπωλεία. Είπαμε να ξεκινήσουμε συμβολικά με τον πρώτο Ύμνο των Λαγουτάρη-Βασιλειάδη. Καταλήγοντας θέλω να τονίσω πως όποιος αποκτήσει την προνομιακή κάρτα βοηθάει την μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό".

Ο επίτιμος πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης από την πλευρά του κάλεσε τους παλιούς και τους νέους φιλάθλους να σταθούν δίπλα στον Ολυμπιακό:

"Αυτή η απόφαση είναι πρωτοποριακή. Την πήραμε όχι μόνο λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν αυτή την περίοδο στο σύλλογο αλλά και αυτές που θ’ αντιμετωπίσουμε στο μέλλον. Αυτή η κάρτα είναι πολύ σημαντική. Είναι μια κάρτα που σας δίνει τη δυνατότητα εξασφάλισης  ένός εισιτηρίου για αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και των ομάδων μας στον ΟΣΦΠ. Το να εξασφαλίζεις σ’ όλους τους αγώνες μια θέση στο γήπεδο είναι πολύ σημαντικό. Αυτή η κάρτα είναι συλλεκτική αφού θα βγει σε 500 αντίτυπα. Την επόμενη περίοδο δεν ξέρουμε εάν θα κυκλοφορήσει σε περισσότερα ή λιγότερα  αντίτυπα αλλά θα είναι πάντα συλλεκτική . Εγώ σαν φίλαθλος εάν άκουγα πως υπάρχει αυτή η κάρτα θα την αποκτούσα γιατί θα ένιωθα πως είμαι πραγματικό μέλος του Ολυμπιακού. Είμαι μέλος, πάω σε όλους τους αγώνες, εξασφαλίζω το εισιτήριο στο ποδόσφαιρο και το σημαντικότερο είναι πως και εγώ μπορώ να βρεθώ και μια μέρα εδώ. Παλαιότερα υπήρχαν  100 μέλη και ήταν οι 100 αθάνατοι. Για διαφόρους λόγους είχαν αποχωρήσει ή αποβιώσει πέντε μέλη και εγώ με κάποιους άλλους, εξέχοντα μέλη της κοινωνίας την εποχή εκείνη, γίναμε  μέλη το 1967. Εγώ αυτό που κυνηγούσα τότε ήταν να πάρω την κάρτα μέλους με την φωτογραφία μου. Ήθελα να πάρω την κάρτα για να αισθάνομαι πως είμαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Αυτό υπάρχει στα συναισθήματα πολλών φίλων του Ολυμπιακού. Τότε ήταν 100 και τώρα είναι 500.

Για μένα είναι τιμή να είσαι μέλος. Από τα μέλη βγαίνει η διοίκηση. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Δεν είναι τα προνόμια αυτής της κάρτας μόνο αλλά η συναισθηματική της αξία». Ο κ. Δαλέζιος αναφέρθηκε επίσης στην κάρτα φιλάθλου και στην την ανοδική πορεία της: «Η κάρτα φιλάθλου έχει πάει πολύ καλά. Θέταμε ως στόχο τις 30.000 και ήδη τις έχουμε πλησιάσει  μετά από το παιχνίδι με την Παρί. Ελπίζουμε όταν τελειώσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια  που ελπίζουμε να κρατήσουν έως την Άνοιξη να έχουμε ξεπεράσει τις 50.000. Ρεαλιστικός στόχος είναι μίνιμουμ 40.000 κάρτες φιλάθλου. Όσο αφορά τις χρυσές, αργυρές, χάλκινες κάρτες που είχαν εκδοθεί στο παρελθόν ισχύουν κανονικά αλλά για να έχει τα προνόμια της νέας κάρτας θα πρέπει αυτός που την έχει να δώσει επιπλέον 100 ευρώ".

ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

*Εξασφάλιση εισιτηρίου για κάθε εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την περίοδο 2013-14.

*Ελεύθερη είσοδο σ' όλους τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

*Έκπτωση 15% στις αγορές σας στο κατάστημα REDSTORE.

*Ετήσιο συλλεκτικό δώρο συναισθηματικής αξίας.

*Παροχή διπλής πρόσκλησης σ' ένα ευρωπαϊκό αγώνα Βόλεϊ Ανδρών (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

*Παροχή διπλής πρόσκλησης σ' ένα ευρωπαϊκό αγώνα Βόλεϊ Γυναικών (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

*Παροχή διπλής πρόσκλησης σ' ένα ευρωπαϊκό αγώνα Πόλο Ανδρών (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

*Παροχή διπλής πρόσκλησης σ' ένα ευρωπαϊκό αγώνα Πόλο Γυναικών (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Για πληροφορίες μπορείτε ν' απευθυνθείτε στην γραμματεία του ΟΣΦΠ και στο τηλέφωνο: 210-4190902-3 (10:00-18:00) αλλά και στο email: erasitechnis@ olympiacos.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: