Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ολυμπιακός - Άρης 1-0

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς και για τις δύο ομάδες, καθώς ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα και ο Άρης έχει και μαθηματικά υποβιβαστεί, οι Πειραιώτες κέρδισαν τους Θεσσαλονικείς με 1-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την 32η αγωνιστική της Super League. Το γκολ για τους ερυθρόλευκους το σημείωσε ο Νέλσον Βαλντές στο 32'  με προβολή μέσα στην μεγάλη περιοχή. Παρά τη νίκη, η ομάδα του Μίτσελ απογοήτευσε με την απαράδεκτη εμφάνιση της, καθώς οι παίκτες έδειχναν να κάνουν... αγγαρεία στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας όλοι τους κακή απόδοση. Σε αυτό μπορεί να έπαιξε ρόλο η έλλειψη κινήτρου, αλλά οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να σοβαρευτούν και ανεβάσουν ρυθμό ενόψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν στο Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Σάμαρης (46' Μανιάτης), Εντινγκά, Πέρες, Ντομίνγκες (61' Στσέποβιτς), Βέργος (46' Κάμπελ), Βαλντές.

Άρης (Κάκογλου): Διούδης, Γιαννίτσης, Καραγκούνης (87' Νταμαρλής), Σουνάς (74' Καμινιώτης), Τριανταφυλλάκος, Μπακασέτας (79' Ψυχογιός), Βαγκέλι, Μανιάς, Βλάχος, Ηρακλής, Μπουγαΐδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: