Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Σκέψεις να κατέβει Δήμαρχος Πειραιά ο Μαρινάκης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, πρότεινε στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Το ενδεχόμενο αυτό, μάλιστα, το σκέφτεται πολύ σοβαρά ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων, ο οποίος και θα πάρει την οριστική του απόφαση μέσα στις επόμενες μέρες.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη καταστρώσει ένα πλάνο στο μυαλό του ώστε να κατέβει Δήμαρχος στην πόλη που μεγάλωσε, έχοντας μαζί του στο σχήμα τον γιο του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρο. Να τονίσουμε πως ο πατέρας του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλιτιάδης, στο παρελθόν υπήρξε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης επί μία δεκαετία.

Εκτός από την εκκλησία της πόλης, η οποία βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, υπέρ της υποψηφιότητας του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι αρκετοί εφοπλιστές οι οποίοι και έχουν τα γραφεία τους στον Πειραιά, αλλά και πολλοί επώνυμοι δημότες του μεγάλου λιμανιού.

Αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητα του πως θα κατέβει για Δήμαρχος Πειραιά, σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, τότε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η μονομαχία του με τον νυν Δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος έχει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, όντας μάλιστα στο παρελθόν, επί σειρά ετών, βουλευτής της Α' Πειραιά. "Αν ο Πρόεδρος κατέβει στις εκλογές θα είναι υπερκομματικός", αναφέρουν από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: