Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Αβραάμ: "Το σημαντικότερο ματς των τελευταίων ετών"

Από τη μεριά του, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τόνισε: "Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για όλους μας. Ίσως το σημαντικότερο των τελευταίων ετών. Δεν υπάρχει άγχος αλλά ανυπομονησία να ξεκινήσει το παιχνίδι. Έχουμε δείξει πως έχουμε μεγάλη ποιότητα και μπορούμε να συνεχίσουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Είναι κάτι σημαντικό και ο στόχος τουλάχιστον του Ολυμπιακού είναι να φτάνει στους "16".

Είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό πρέπει να συνεχιστεί. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο και φαίνεται. Από την αρχή προσπαθούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής. Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να έχουμε συνοχή σε όλες τις γραμμές. Δεν πρόκειται να κλειστούμε πίσω επειδή έχουμε το προβάδισμα. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Και τώρα αυτό μας ζητάει ο προπονητής μας. Να έχουμε ισορροπία και να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας.

Δεν μου αρέσει να προβλέπω. Δεν ξέρω αν θα βάλουμε γκολ ή όχι. Χρειάζεται και η τύχη και κάποια άλλα πράγματα. Αν καταφέρουμε να βάλουμε γκολ θα είναι ακόμη καλύτερα για εμάς. Θα είναι δύσκολο ματς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι πολύ δυνατή μέσα στο γήπεδο της. Νομίζω πως πρόκειται για ένα τεράστιο σύλλογο και την σεβόμαστε όπως όλους τους αντιπάλους μας. Αν πετύχουμε ένα γκολ, δεν τελειώνει το ματς. Έχει αποδείξει η Γιουνάιτεντ τα περασμένα χρόνια πως μπορεί να ανατρέψει το οποιοδήποτε σκορ. Θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, κάτι που θα είναι δύσκολο για εμάς.

Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο που μας ακολουθεί πως τιμούμε την φανέλα που φοράμε και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας που θα βρεθούν αύριο (σ.σ. Τετάρτη 19/3) στο "Old Trafford".

Δεν υπάρχουν σχόλια: