Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Νοκ-άουτ ο Σπανούλης

Δίχως τον μεγάλο ηγέτη του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο την Πέμπτη (6/3) το βράδυ (21:00, Δημόσια Τηλεόραση) για την 9η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Ο Βασίλης Σπανούλης συνεχίζει να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο, καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα. Ένας ύπουλος τραυματισμός, ο οποίος χρειάζεται προσοχή.
Οι γιατροί τόνισαν πως υπάρχει κίνδυνος υποτροπής και ο αρχηγός των Πειραιωτών θα προστατευθεί ενόψει της συνέχειας. Ο τραυματισμός του χρειάζεται μεγάλη προσοχή, υπομονή και σωστή αποθεραπεία, καθώς στο ενδεχόμενο που ζοριστεί το πόδι του υπάρχει κίνδυνος να χειροτερέψει η κατάσταση του και να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι, λοιπόν, τον προφυλάσσουν και θα τον περιμένουν να αναρρώσει ώστε να επιστρέψει γερός και δυνατός στην αγωνιστική δράση. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν τόσο ο Γιώργος Πρίντεζης, όσο και ο Στράτος Περπέρογλου, οι οποίοι και έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Αμφότεροι θα αγωνιστούν στο ματς.

Το "παρών" στο ΣΕΦ έδωσε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πρωταθλητών Ευρώπης, ο Γιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος και θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας ενόψει του αγώνα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: