Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΠΑΟ-Ολυμπιακός 1-3 σετ

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 σετ τον Παναθηναϊκό και σε συνδυασμό με τη νίκη του Εθνικού επί της Κηφισιάς πέρασε μόνος πρώτος.
Με πρώτο "βιολί" τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ με 25 πόντους και εξαιρετικό μπλοκ επιβλήθηκε των "πρασίνων" και χρειάζεται ουσιαστικά ένα βαθμό για να κατοχυρώσει την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Οι άνανδροι και δειλοί οπαδοί της αλογοτροφής επιτέθηκαν στο μέσο του σετ στο μέλος του ΤΑΑ Λευτέρη Χρυσοφάκη. Ο οποίος διαθέτει 1000 κιλά καρύδια πηγαίνοντας μόνος του στην Κυψέλη
Ο τεχνικός της ομάδας μας Δημήτρης Καζάζης μετά από το τέλος του αγώνα είπε: "Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Όταν πιέζαμε στο σερβίς όλα πήγαιναν καλά για την ομάδα. Είχαμε κάποια διαστήματα όμως που με τα δικά μας λάθη επιτρέψαμε στον αντίπαλο να ελπίζει. Είμαι ευχαριστημένος και μπράβο στα παιδιά που κάνουν τόσο μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα έδειξε πως είναι πολύ ανώτερη από τον αντίπαλο της, πήρε πανάξια το τρίποντο και είναι μόνη στην κορυφή. Εκεί θέλουμε να μείνουμε έως το τέλος. Ο δρόμος είναι μακρύς. Να έχουμε υγεία πάνω απ' όλα αφού φέτος έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα με τον Εθνικό και θέλουμε "καθαρή" νίκη για να έχουμε το πλεονέκτημα".

Τα σετ: 20-25, 25-23, 22-25, 17-25.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-3

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΑΟ Κηφισιάς 3-1
ΑΕΚ-Άρης 3-0
Λαμία-Νίκη Αιγινίου 3-1
Παμβοχαϊκός-Παναχαϊκή 3-0
Φοίνικας Σύρου-ΠΑΟΚ 1-2 (σε εξέλιξη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: