Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-1

Έχοντας το μυαλό του στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19/3) για την φάση των "16" του Champions League, με τον Μίτσελ να προφυλάσσει-ξεκουράζει τους βασικούς του παίκτες, ο Ολυμπιακός γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα του στην Super League, καθώς έχασε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με σκορ 2-1. Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ανδρέα Σάμαρη, ένα γκολ το οποίο το αφιέρωσε στον Μάικλ Ολαϊτάν, αλλά στη συνέχεια βρήκαν δίχτυα οι Αθανασιάδης (36') και Τζαβέλλας (84'). Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους ερυθρόλευκους εκτός έδρας ύστερα από δύο χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που έχασαν στο ελληνικό πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο τους ήταν τον Γενάρη του 2012 από την Ξάνθη (1-0). Με αυτόν τον τρόπο δόθηκε παράταση στην κατάκτηση του 41ου τίτλου στην ιστορία του συλλόγου, με την ομάδα του Μίτσελ να αντιμετωπίζει την ερχόμενη αγωνιστική τον Πανθρακικό (15/3) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Με κίτρινη κάρτα τιμώρησε τον Ισαουράλδε ο Κάκος στο 57', σε εν ψυχρώ χτύπημα στον Εντινγκά. Απαράδεκτη η διαιτησία του, καθώς έκανε αρκετά λάθη, ενώ άφηνε τους γηπεδούχους να προκαλούν με την συμπεριφορά τους.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Ισαουράλδε, Βίτορ (83' Κίτσιου), Τζαβέλλας, Κάτσε, Λάζαρ (24΄Κατσουράνης), Σαλπιγγίδης, Νάτχο, Λούκας, Αθανασιάδης (81' Χούσεν).

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μπονγκ, Σάμαρης, Εντινγκά, Μασάντο, Φουστέρ (81' Πελέ), Ιμπαγάσα (15' Πέρες), Βαλντές (72' Κάμπελ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: