Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Oλυμπιακός - Αρμανί Μιλάνο: 86-88

Αλλη μια ήττα στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό, από την Αρμάνι αυτή την φορά που όπως όλα δείχνουν βγάζει εκτός διεκδίκησης της δεύτερης θέσης και ίσως εκτός δρόμου γενικά την ομάδα μας, που πλέον κινδυνεύει να βρεθεί εκτός και της τετράδας που οδηγεί στα πλει οφς της Ευρωλίγκας.
Δυστυχώς τα προβλήματα που παρουσιάζει αυτή η ομάδα συνεχίζονται και εντείνονται με τον καιρό. Εξακολουθεί να παίζει χωρίς σύστημα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Συνεχίζει να μην παίζει ΚΑΘΟΛΟΥ περιφερειακή άμυνα και να δέχεται με εκπλήκτική ευκολία τρίποντα κατά ριπάς. Οπως σε κάθε ματς.
Και βέβαια συνεχίζει να έχει στο παρκέ κακούς παίκτες (Επιλογές Μπαρτζώκα βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε), όπως ο εντελώς ανύπαρκτος για άλλον ένα αγώνα Κόλινς. Και αν θέλετε την γνώμη μου δικαίως γιουχαίστηκε από τον κόσμο. Αυτό πιθανόν σημαίνει και το τέλος της καριέρας του στην ομάδα, κατά την γνώμη μου.
Και για να λέμε και την αλήθεια, οι επιλογές του Μπαρτώκα στους παίκτες είναι το λιγότερο αστείες 2 χρόνια τώρα. 
Τι να θυμηθώ, Πάουελ, Πέρκινς, ΣΑίμονς, Κόλινς, Μουν...............  Δεν εχει καταφέρει να πετύχει ούτε έναν.....
Κατόρθωμα πραγματικό.
Και ασφαλώς το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης είναι δικό του για το χάλι που παρουσιάζει η ομάδα μας. Τέλος τα χαιδέματα......στα αυτιά.

Αλλά δυστυχώς και η ποιότητα των ξένων παικτών που έχουμε στην ομάδα φέτος δεν είναι επιπέδου Πρωταθλητή Ευρώπης. Ούτε ο Σίμονς, ούτε ο Μπέγκθτς, ούτε ο Λοτζέσκι ούτε ο Ντάνστον ούτε ο Πέτγουει είναι τίποτα το σπουδαίο...Παίκτες απλά καλοί που θα μπορούσαν να έπαιζαν και στο Μαρούσι...... Για να πάνε να σηκώσουμε Ευρωλίγκα δεν έχουν τα αρχ@@@α δυστυχώς. Μπορεί να μας ξεγέλασαν στην αρχή με τις συνεχόμενες νίκες (επί εύκολων αντιπάλων όμως), αλλά 'όταν ήρθαν τα δύσκολα, χάθηκαν από το παρκέ...........

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια...............
Τώρα άντε να κερδίσετε στην Μπατρτσελόνα μήπως καταφέρετε να περάσετε έστω 4οι στον όμιλο....Εδώ γελάμε .....
Και φυσικά τρεράστια λάθη το καλοκαίρι όταν έπρεπε να είχαν πάρει τους Χάκετ και Μος από την Σιένα...Αλλά εμείς κοιτάζαμε τον Πέτγουει..........ΚΑι τώρα έρχονται και σε τιμωρούν .....για πλάκα.
Καλά να πάθουμε.
Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πλέον ότι μπορεί αυτή η ομάδα να το γυρίσει........Ούτε η ομάδα ούτε ο προπονητής.

Tα δεκάλεπτα: 29-23, 47-50, 63-65, 86-88.


Και κάτι τελευταίο για τον Σπανούλη..........

Βασιλάκη ήρθε η ώρα να αποφασίσεις να τιμήσεις τα λεφτά που παίρνεις από τον Ολυμπιακό. Ηρθε η ώρα να σταματήσεις από την Εθνική ομάδα όπως έξυπνα έκανε ο Διαμαντίδης εδώ και χρόνια. Διότι τα 2,4 εκαταμμύρια από τους Αγγελόπουλους τα παίρνεις και όχι από την Εθνική.
Πλέον δεν είσαι παιδάκι, είσαι 32 και με αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Αν πας και στο μουντομπάσκετ ...τότε του χρόνου βλέπω να γυαλίζεις τον πάγκο, αφού θα σέρνεσαι με την ομάδα μας. Οπως σέρνεσαι και φέτος βέβαια έτσι?

Δεν υπάρχουν σχόλια: