Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0

Σε ένα από τα χειρότερα ντέρμπι των τελευταίων ετών από άποψη θεάματος, με ελάχιστες τελικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 1-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. 
Σκόρερ της αναμέτρησης ο Αυλωνίτης με έξοχη κεφαλιά στο 59', ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ντομίνγκες, με τον Έλληνα στόπερ να βρίσκει δίχτυα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έχοντας αντικαταστήσει νωρίτερα τον (τραυματία) Μποτία, στο 57'. 
Στο 81', ο Μήτρογλου έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0, καθώς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (τον ανέτρεψε ο Στιλ), δείχνοντας διστακτικός και άτολμος στην προσπάθειά του. 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μποτία (57' Αυλωνίτης), Μιλιβόγιεβιτς, Αφελάι, Μήτρογλου, Ντομίνγκες (87' Φουστέρ), Κασάμι (75' Εντινγκά), Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μαζουακού.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός (75' Δώνης), Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νάνο, Μπούι (63' Πέτριτς), Σίντενφελντ (69' Μέντες), Πράνιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: