Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Η Αποστολή για ΠΑΟ

Ο Ισπανός προπονητής, αν δεν προκύψει κάτι φοβερό και τρομερό, θα παρατάξει την 11άδα που έχει στο μυαλό του και μπορούν να φανταστούν οι περισσότεροι. Στις περισσότερες θέσεις άλλωστε, δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης, επομένως τα κουκιά φαντάζουν μετρημένα, όσο και αν το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πλούσιο.

Ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα ο Ελαμπντελαουί και αριστερά ο Μαζουακού. Παίκτες που μπορούν να παίξουν όλη την πλευρά και να προκαλέσουν ρήγματα στα άκρα του "τριφυλλιού" με την ταχύτητά τους. Στο κέντρο της άμυνας, ο Αμπιντάλ θα έχει στο πλάι του τον Μποτία και πολύ δύσκολα μπορεί να προκύψει... σφήνα του Αυλωνίτη.

Ο Μιλιβόγεβιτς στο μυαλό του Μίτσελ δεν βγαίνει ποτέ από την 11άδα και αποτελεί μια σταθερά στη μεσαία γραμμή, με τον Μανιάτη δίπλα του (δύσκολα θα ξεκινήσει ο Εντινγκά) και ο "Τσόρι" μπροστά τους. Ο Ντομίνγκες προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση με την Γιουβέντους, είναι παίκτης-βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό και σε αυτό το ματς η παρουσία του κρίνεται υπερπολύτιμη.

Όσο για την τριάδα μπροστά, ο Κασάμι θα βρεθεί δεξιά, ο Αφελάι αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου, ο οποίος πέτυχε δυο με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, ενώ μεγάλο ποσοστό του γκολ με τη "Μεγάλη Κυρία" του ανήκει με την πάσα που έκανε στον Κασάμι. Έχει και παράδοση με τον Παναθηναϊκό, άρα πολύ δύσκολα θα έμενε στον πάγκο. Βλέπουμε πάντως τον Ολλανδό να παίρνει φανέλα βασικού, με αουτσάιντερ τον Ντουρμάζ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου και Εντινγκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: