Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Πρόστιμο σε παίκτες και προπονητές

Πρόστιμο σε παίκτες και προπονητές έριξε η διοίκηση του Ολυμπιακού, εξαιτίας της ήττας της ομάδας στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. Η πειραϊκή ΚΑΕ θα κρατήσει το 50% του μηνιαίου μισθού τους.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού ενημέρωσε τους παίκτες και το προπονητικό-τιμ των ερυθρολεύκων (αφορά την αποστολή που έδωσε το "παρών" στο ΟΑΚΑ) πως θα τιμωρηθούν με πρόστιμο, εξαιτίας της εμφάνισης τους και της ήττας τους από τον Παναθηναϊκό στο νοκ-άουτ ματς Κυπέλλου.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε τόσο στους παίκτες, όσο και στο προπονητικό-τιμ των ερυθρολεύκων, πως θα κρατηθεί το 50% του μηνιαίου μισθού τους. Η συγκεκριμένη τιμωρία υπάρχει στον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αποφασίζουν να τιμωρήσουν με πρόστιμο την ομάδα. Αυτό είχε συμβεί και τον Οκτώβρη του 2009 (σεζόν 2009-10), ρίχνοντας πρόστιμο κράτησης του 10% των μηνιαίων αποδοχών των παικτών, εξαιτίας της τότε κακής εμφάνισης και ήττας τους από την Μάλαγα στην Ισπανία για την Euroleague.

Δεν υπάρχουν σχόλια: