Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Μαλμε-Ολυμπιακός 2-0

Ενας κακός αμυντικά Ολυμπιακός χάρισε στην Μάλμε την νίκη παίζοντας με αφέλεια στην άμυνα .
Δύο τραγικά λάθη στην άμυνα έδωσαν τα 2 γκολ των Σουηδών. Ενας κάκιστος Μποτία σε όλο το ματς σχεδόν.
Αλλά και οι υπόλοιποι αμυντικοί δεν πήγαν καλύτερα. Ο Ελαμπντελαουι σχεδόν άφαντος. Απορώ γιατί δεν παίζει ο Σαλίνο που είναι εξαιρετικά αξιόπιστος αμυντικά.
Μόνο ο Μασουάκου ήταν και πάλι από τους καλύτερους.
Από την άλλη ένας τραγικός διαιτητής, που αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτυ στον Μανιάτη στο 1-0 ενώ και το γκολ που ακύρωσε στον Μήτρογλου έχω τις αμφιβολίες μου για το αν ήταν όντως οφσαιντ.
Από την άλλη δημιουργία σχεδόν μηδενική. Και αυτό είναι ένα πρόβλημα που το βλέπουμε εδώ και καιρό. Με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε φάσεις ενώ έχουμε κατοχή μπάλλας 67% στο πρώτο ημίχρονο.
Και βέβαια ο Μήτρογλου εξακολουθεί να βρίσκεται σε κακή κατάσταση και αυτό φάνηκε και σήμερα που δεν ακούμπησε την μπάλα όπως το ίδιο έγινε και στο Περιστέρι και πριν στο ματς με την Βέροια.
Και καλο θα είναι να μείνει λίγο στον πάγκο γιατί δυστυχώς έτσι γκολ δεν βάζουμε.
 Με δύο λόγια , βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας με μεγάλη βοήθεια από τον Ρώσο διαιτητή.
Και πλέον ο όμιλος μετά την νίκη της Ατλέτικο επί της Γιουβέντους γίνεται κόλαση αφού και οι 4 ομάδες έχουν πλέον από 3 βαθμούς.

Μάλμε (Χαρέιντε): Όλσεν, Τίνερχολμ, Γιόχανσον, Χέλαντερ, Ρικαρντίνιο, Άντου, Χάλστι, Θέλιν, Φόρσμπεργκ (90+2' Ράκιπ), Έρικσον (75' Τσιμπίτσκι), Ρόσενμπεργκ.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί. Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού. Μιλιβόγιεβιτς, Εντινγκά (57' Ντομίνγκες), Μανιάτης, Κασάμι (69' Ντουρμάζ), Αφελάι, Μήτρογλου (79' Διαμαντάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: