Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-0

Ένας κακός αγωνιστικά Ολυμπιακός, σε ένα ματς που έκανε ελάχιστες καλές φάσεις, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρα, με αποτέλεσμα να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τρίπολη (0-0). Μοιραίος ο Μήτρογλου, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.
Για την 9η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς στην Τρίπολη, καθώς ήρθε ισόπαλος (0-0) με τον Αστέρα. Οι Πειραιώτες παρουσίασαν ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο και δεν βρήκαν ρυθμό στο παιχνίδι τους, απέναντι σε μία κλειστή άμυνα. Έκαναν 22 τελικές στην αντίπαλη εστία, αλλά ήταν ελάχιστες οι καλές φάσεις που δημιούργησαν. Ο Μήτρογλου (ο οποίος έχασε συνολικά τέσσερις κλασικές ευκαιρίες) στάθηκε μοιραίος στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, καθώς έχασε τεράστια ευκαιρία ώστε να σημείωνε το γκολ της νίκης για τους ερυθρόλευκους, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι αγωνιζόντουσαν με 10 παίκτες από το 42ο λεπτό του ματς.
ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.......
Τίποτε άλλο....
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίσκι, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ουσέρο, Μουνάφο, Γιαννιώτας (46' Τσοκάνης), Πάρα (81' Μπαράλες), Ρόλε (73' Μπαντιμπανγκά), Μάσα.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Αυλωνίτης, Αμπιντάλ, Ντοσεβί, Μανιάτης (58' Ντουρμάζ), Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου, Φορτούνης (67' Φουστέρ), Κασάμι (74' Διαμαντάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: