Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Κέρκυρα - Ολυμπιακός 0-4

Εύκολο πέρασμα από την Κέρκυρα για τον Ολυμπιακό, που πέτυχε τέσσερα γκολ και θα μπορούσε να σημειώσει άλλα τέσσερα. Επιβλητική νίκη με 4-0 χάρη σε δύο γκολ του Ντομίνγκες (50' πέν., 85') και από ένα των Φουστέρ (19') και Ελαμπντελαουί (58'). Καλές κινήσεις από τον Μπενίτες, αλλά και άσχημα τελειώματα.
Την 7η νίκη του σε 10 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα πέτυχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε την Κέρκυρα εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 4-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League (σ.σ. εκκρεμούν δύο παιχνίδια για όλες τις ομάδες). Οι ερυθρόλευκοι, με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και ευχαρίστησαν τον κόσμο τους που γέμισε το μικρό γήπεδο της νεοφώτιστης ομάδας.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Ρόχας, Γκόμες, Καρντόζο (67' Ομπράντοβιτς), Μαρκόβσκι (68' Γεωργακόπουλος), Κρητικός, Κόντος, Χαβίτο (74' Σάντσεθ), Ανδρεόπουλος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Μποτία (64' Σιόβας), Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι (46' Ντομίνγκες), Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Μαζουακού, Μπενίτες, Ντοσεβί (46' Φορτούνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: