Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Η Αποστολή για Γιουβεντους

 Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας (3/11) η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε από το Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Τορίνο της Ιταλίας, καθώς την Τρίτη (4/11) οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Γιουβέντους για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ηγείται της αποστολής των πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς ταξίδεψε μαζί με την ομάδα. Πρέπει να σημειώσουμε πως ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων είχε δεχθεί πρόσκληση να μεταβεί στην Ιταλία από τον Αντρέα Ανιέλι.
 Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (2/11) στο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη και έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στην Ελλάδα, πριν αναχωρήσουν για την Ιταλία τη Δευτέρα (3/11).

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Μπενίτες συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα αποκατάστασής του. Ο Παραγουανός επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία θα ταξιδέψει για την Ιταλία.

Αναλυτικά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος.

Τελευταία φορά που ηγήθηκε της αποστολής σε αγώνα Champions League ήταν με την Άρσεναλ στο Λονδίνο (2-1) και γενικότερα στην Ευρώπη με τη Λεβάντε (3-0).

Δεν υπάρχουν σχόλια: