Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Να αποκαλυφθεί ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονική επίθεση στον Ζωγράφο

Στα Δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είχε κληθεί από τον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης στον πρώην διαιτητή και νυν μέλος της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στοιχεία την περασμένη Παρασκευή (14/11) για το συγκεκριμένο γεγονός, με αποτέλεσμα να κληθεί για να τα καταθέσει ένορκα στον Αθλητικό Εισαγγελέα. Η κατάθεση του κ. Μαρινάκη, με όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του, κράτησε περίπου δύο ώρες.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε εξερχόμενος του γραφείου του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου: "Ό,τι είχα να πω, το είπα στον Εισαγγελέα".

Σε ερώτηση για το αν επανέλαβε τις καταγγελίες ενόρκως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε:"Ακριβώς αυτό".

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε στον Αθλητικό Εισαγγελέα όσα γνωρίζει για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης κατά του μέλους της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου και η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένουν από την ελληνική Δικαιοσύνη να γίνει έρευνα σε βάθος για να αποκαλυφθεί ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονική επίθεση στον κύριο Ζωγράφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: