Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ατλέτικο Μαδρίτης- Ολυμπιακός 4-0

Τραγικός ο Ολυμπιακός σήμερα συνετρίβη στην Μαδρίτη από την εξαιρετική Ατλέτικο, (μακράν η καλύτερη ομάδα του ομίλου με διαφορά) με  4-0.
Αλλά όταν έχεις να παίξεις μπάλα στο μπουρδέλο που λέγεται Ελληνικό πρωτάθλημα αυτά παθαίνεις....
Φυσικό επακόλουθο να μην έχεις κανένα ρυθμό να είσαι λες και κάνεις φιλικό ματς.
Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός σήμερα σε όλες τις γραμμές.
Αμυντικά ενα ματσο χάλια. Τα πιο εύκολα γκολ της διοργάνωσης εμείς τα τρώμε. Με τους αμυντικούς μας να είναι αλλού για αλλού ακόμη και σε εύκολες φάσεις.
Μεσαία γραμμή ανύπαρκτη. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα παραπάνω από 2 πάσες. Επίθεση? Εκεί πλέον είναι ανέκδοτο.
Με έναν Μήτρογλου που και σήμερα δεν ακούμπησε την μπάλα. Δεν ξέρω πόσο ακόμη θα παίζει τόσο άσχημα αλλά πλέον πρέπει να δούμε και κάποιον άλλον στην επίθεση. Ας παίξει ο Μπενίτες, ο οποίος τουλάχιστον είναι κινητικός και γρήγορος, γιατί ο Κωστάκης δεν ξέρω τι κάνει φέτος και αν μπορεί να ξανα είναι όπως παλιά. Αλλά συνέχεια παίζουμε με 10 παίκτες.....Ο νοών νοείτω....
Νομίζω ότι δεν μπορεί και μιας και είναι δανεικός φέτος στην ομάδα μας είναι καλύτερα να πάρει ματς ο δικός μας παίκτης ο Μπενίτες.
Τέλος πάντων, έτσι και αλλιώς το ματς χαμένο το θεωρούσα σήμερα βάση δυναμικότητας και συνθηκών και μετά από την νίκη της Γιουβέντους στην Μάλμε, πλέον με ισοπαλία ή νίκη επί των Σουηδών είμαστε σίγουρα στην 3η θέση του ομίλου και στο Europa League, που ας μην γελιόμαστε μας ταιριάζει καλύτερα σαν διοργάνωση για να κάνουμε το κάτι παραπάνω αν θέλουμε.
Γιατί πες ότι περνούσαμε στην επόμενη φάση του Champions League, τι θα κάναμε? Θα περνάγαμε? Μαλλον όχι. 2 ματς και σπίτι μας. Οπότε καλύτερα στην άλλη διοργάνωση.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Μογιά, Χουανφράν, Χιμένεθ, Γοδίν, Ανσάλντι, Γκάμπι, Τιάγκο (46' Μάριο Σουάρεθ), Ραούλ Γκαρσία, Κόκε, Αρντά (66' Ραούλ Χιμένεθ), Μάντζουκιτς (69' Γκριεζμάν).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (46' Κασάμι), Ντομίνγκεζ (72' Μπουχαλάκης), Αφελάι (46' Φουστέρ), Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: