Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-0

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε την αστοχία του στην Τούμπα, όπως επίσης και το μη καταλογισμένο πέναλτι στο 84', όταν ο Αθανασιάδης τράβηξε από τη φανέλα και έριξε εντός περιοχής τον Σαντανά.
Ύστερα από 14 συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ολυμπιακός υπέστη την πρώτη βαθμολογική του απώλεια. Οι ερυθρόλευκοι, που κερδίζουν διαρκώς από τις 9 Δεκεμβρίου 2014 (σε Champions League, Πρωτάθλημα, Κύπελλο), ήρθαν ισόπαλοι με τον ΠΑΟΚ χωρίς τέρματα (0-0) στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται ικανοποιητικό για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι... Οι Πειραιώτες έδειξαν την ανωτερότητά τους, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σε αυτό το διάστημα δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις τρεις-τέσσερις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς, Κόστα, Βίτορ, Κάτσε, Νομπόα, Φ. Περέιρα, Μακ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Σιόβας, Σαντάνα, Κασάμι, Μανιάτης, Ντοσεβί, Ντομίνγκες, Αφελάι, Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: