Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 16-7

Ο Ολυμπιακός "βούλιαξε" για μία ακόμα φορά τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 16-7 στο κατάμεστο Παπαστράτειο για τη 12η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.
Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κατέβηκε ως δεύτερος στο κατάμεστο Παπαστράτειο.

Ο Παναθηναϊκός, προέβαλε αντιστάσεις μόλις για ένα οκτάλεπτο και τελικά ο Θρύλος επικράτησε με 16-7. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ήταν ισοπεδωτικός και πιστοποίησε για μία ακόμα φορά την κυριαρχία του τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και σε βάρος των πρασίνων.
Τα οκτάλεπτα: 4-3, 6-0, 2-1, 4-3.



Ολυμπιακός (Θ. Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 1, Φουντούλης 6, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάγιαρακ 2, Γούνας 1, Γαλανίδης, Δερβίσης

Παναθηναϊκός (Κ. Λούδης): Καραμπέτσος, Κομάντινα 2, Σαρτζετάκης, Κόχειλας, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 2, Καλογεράκος, Αφρουδάκης, Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος, Γερακούδης, Γρηγοριάδης, Πανταζόπουλος, Σπυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: