Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Τεράστια Λάθη-Τεράστιες ευθύνες. Ο κόσμος τι φταίει?

Από πού να ξεκινήσω…..
Φέτος αυτό που γίνεται στον Ολυμπιακό δεν έχει προηγούμενο. Τόσες μαλακίες μαζεμένες και να θέλανε να τις κάνουνε δύσκολα θα το κατάφερναν.
Και θα μιλήσω έτσι όπως μου βγαίνει, χωρίς να ωραιοποιήσω τον λόγο μου καθόλου. Σε όποιον  αρέσει. Κουράστηκα φέτος να μετράω πίκρες.
Το περασμένο καλοκαίρι λοιπόν η ομάδα του θρύλου που έκανε περίπατο στο πρωτάθλημα , διαλύθηκε μέσα σε μια ημέρα.
Ακολουθώντας τα κελεύσματα των αγορών και των μανατζαραίων και προσπαθώντας να γίνουμε σαν την Πόρτο ή δεν ξέρω και εγώ σαν ποιον άλλον, πουλήσαμε ότι καλό είχαμε από Έλληνες παίκτες και διαλύσαμε ότι καλό είχαμε κτίσει τα τελευταία χρόνια.
Αντε να δεχτώ ότι τα λεφτά ήταν πολλά, και ήταν όντως πολλά και δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε.
Αφού όμως πουλήσαμε ότι καλό είχαμε τι πήραμε?
Χα….Εδώ γελάμε ή καλύτερα κλαίμε. 
ΠΑΝΤΑ φυσικά με την «Πολύτιμη συνδρομή» των μανατζαραίων –συνεργατών (βλέπε Ραιόλα-Ενροτό κτλ) μας πούλησαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες , πάντα φυσικά με τις μεγάλες υποσχέσεις ότι οι περισσότεροι από αυτούς που αποκτήσαμε, θα πουληθούν άμεσα το επόμενο καλοκαίρι αφού έχουν άκρες στην Ευρώπη.
Τι έχουμε καταφέρει να κάνουμε λοιπόν?
Να γίνουμε οι καλύτεροι πελάτες των μεγαλο-μανατζαραίων της Ευρώπης και να τους γεμίζουμε το πορτοφόλι κάθε χρόνο με τις αγοραπωλησίες που μας επιβάλουν.
Και φυσικά κορόιδα είναι να φύγουν? Όχι βέβαια , αλλά πλέον έχουν αποκτήσει και κυριαρχικά δικαιώματα μέσα στην ομάδα και επιβάλλουν στον εκάστοτε προπονητή ποιος θα παίξει και ποιος όχι, ανάλογα πάντα με τα συμφεροντά τους.
Αν φυσικά ο προπονητής δεν ικανοποιεί τις ορέξεις τους και δεν βάζει να παίξουν τους πελάτες τους , τότε πολύ απλά πιέζουν και καταφέρνουν να διώξουν τον προπονητή από την ομάδα μας. Βλέπε Μίτσελ…..
Φυσικά στα παπάρια τους αν ο κόσμος είχε καθολική στήριξη πάνω από 80% σε όλα τα γκάλοπ στον προπονητή που απολύθηκε απλά και μόνο για να παίζουν τα παιδιά των μανατζαραίων.
Και έχουμε καταντήσει να παίζουν στην ομάδα μας κάτι παικτάκια που δεν έχουν ψυχή μέσα τους , που δεν τους ενδιαφέρει καν η φανέλα που φοράνε , παρά μόνο η ενδεχόμενη μεταγραφή τους το επόμενο καλοκαίρι.
Πρόεδρε δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει ή όχι ακόμη, ή κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις, αλλά η ομάδα έχει γίνει κέντρο διερχομένων με παίκτες που δεν τους ενδιαφέρει η ομάδα που παίζουν παρά μόνο η τσέπη τους . Δεν τους ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός και φυσικά δεν καίγονται , δεν σκίζονται γιατί απλά είναι στα παπάρια τους.
Σου λέει παίζω ένα ματσάκι πάω σπίτι μου και ο μισθός πέφτει κάθε μήνα παχυλός.
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει επίσης ότι με τους φίλους σου τους μανατζαραίους έχεις φέτος το χειρότερο ρόστερ της τελευταίας πενταετίας μίνιμουμ.
Καμία επαφή των παικτών με την κερκίδα, καμία επαφή γενικά με την ίδια την ομάδα. Παίκτες αδιάφοροι , που δείχνουν να είναι και μάλλον είναι περαστικοί από τη ομάδα μας.
Φωτεινές εξαιρέσεις ελάχιστες…..Ο μεγάλος Φουστέρ (γαύρος από τους λίγους), Ο Τσόρι , ο Μανιάτης (με ότι έχει ακούσει κατά καιρούς), άντε και ο Ρομπέρτο.  Αυτοί και μόνο.
Λείπει η ψυχή, λείπουν οι ηγέτες. Λείπει η σύνδεση ομάδας και εξέδρας. Γιαυτό και όσο πάει το γήπεδο όλο και αδειάζει, χρόνο με τον χρόνο. 
Εγώ είχα διαρκείας 10 συνεχόμενα χρόνια αλλά φέτος είπα ΟΧΙ δεν θα πάρω.. Δεν έχω πλέον την ψυχική σύνδεση με την ομάδα όπως παλαιότερα. Και σε αυτό φταίει η ίδια η ομάδα έτσι όπως την έχετε καταντήσει.
Επίσης θα ήθελα να ήξερα όλοι αυτοί οι σύμβουλοι στρατηγικής και ότι άλλη παπαριά τίτλο έχουν , έχουν καμία ευθύνη ή όχι? Και αν ναι ποια?
Εγώ περιμένω το καλοκαίρι τουλάχιστον ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ. Και να είναι σκληρές οι τιμωρίες όσων φταίνε.
Θα ήθελα το καλοκαίρι ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ «ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΡΤΟ» και παπάρια μάντολες και ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΚΟΡΜΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3ΕΤΙΑΣ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ.
Όπως έπαιζε ο Μιτσελ και ο Βαλβέρδε.
Αυτό το ανέκδοτο με τους Πορτογάλους προπονητές πρέπει να σταματήσει καπου εδώ. Δεν μας έφτανε ο παπάρας ο Ζαρντίμ, φέραμε και άλλον (Περέιρα). Ενώ έχουμε δει τόσα χρόνια εδώ στην Ελλάδα άλλον έναν τον Σάντος…….Τι να λέμε τώρα.
Ποδόσφαιρο για να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο ή να αυτοκτονείς από ανία…Αυτό ξέρουν αν παίξουν οι Πορτογάλοι προπονητές…
Αν θέλετε να το καταλάβετε καλώς , αλλιώς κακό του κεφαλιού σας.
Πρόεδρε στο χέρι σου είναι όλα…. Αν συνεχίσεις αυτή την πολιτική στις αγορές –πωλήσεις κάνοντας την ομάδα μας , σουπερ μάρκετ ευκαιριών όπου ο κάθε παίκτης θα μένει για 1 χρόνο και μετά θα πουλιέται , τότε είναι φυσικο επακόλουθο να βλέπεις το Καραϊσκακης να αδειάζει αγώνα με τον αγώνα. Και στο τέλος τα 10.000 εισιτήρια θα μοιάζουν υπερβολικά πολλά.

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: