Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ολυμπιακός - Εργοτέλης 3-0, βιντεο

Για την 24η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Εργοτέλη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με σκορ 3-0 χάρη στα γκολ των Ντουρμάζ (71') και Φορτούνη (73', 93'), κόντρα σε μία ομάδα που έπαιζε μόνο άμυνα για 90 λεπτά. Οι δύο από τις τρεις αλλαγές του Βίτορ Περέιρα έκαναν τη διαφορά στην αναμέτρηση, πετυχαίνοντας τα τρία γκολ των Πρωταθλητών Ελλάδας.
 Η κατοχή των ερυθρολεύκων ήταν συντριπτική υπέρ τους, μετρώντας πολλές τελικές προσπάθειες (36 τον αριθμό!) και παίζοντας μονότερμα τους κιτρινόμαυρους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. 
Προκλητικός ο διαιτητής Παπαπέτρου, ο οποίος δεν έδωσε τέσσερα πεντακάθαρα πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών στο πρώτο ημίχρονο και άλλα δύο στο δεύτερο. Έχουμε και λέμε: στο 15' ο Ρέντζας έσπρωξε τον Χάρα εντός περιοχής. Στο 33' ο Πίτσος ανέτρεψε τον Χάρα, ενώ στο 24' και το 45'+1' ο Γκορκς έκανε δύο χέρια (με το αριστερό)! Στο 56' ο Καζναφέρης κράτησε τον Μανιάτη εντός περιοχής. 
Τέλος, στο 61', ο Φιντέλεφ ανέτρεψε τον Χάρα. Ο διαιτητής έδωσε το... έβδομο πέναλτι που έγινε υπέρ του Ολυμπιακού στο ματς, σε "γκρέμισμα" του Φιντέλεφ στον Κασάμι (78'). 
Ο Ντομίνγκες, όμως, αστόχησε από την άσπρη βούλα, καθώς μπλόκαρε ο Σαράνοβ με διπλή προσπάθεια στο 79'. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 58 βαθμούς ύστερα από 24 ματς στο Πρωτάθλημα και παραμένουν στη θέση του οδηγού. Διατήρησε το αήττητο στον ερυθρόλευκο πάγκο ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος μετράει επτά νίκες και μία ισοπαλία σε οκτώ παιχνίδια στη Super League.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Αφελάι (57' Ντουρμάζ), Ντομίνγκες (80' Μπενίτες), Κασάμι, Χάρα, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Σαντάνα, Ντοσεβί (70' Φορτούνης).
Εργοτέλης (Σταύρος Λαμπράκης, Βασίλης Πλεσίτης): Σαράνοβ (80' Καβουσάκης), Ρέντζας, Γκορκς, Φιντέλεφ, Πίτσος, Καζναφέρης, Μπουρσέλης, Χαντί, Κούτρης (45'+1' Καλέ), Ουλά (70' Στογιάνοβιτς), Σολάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: