Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1

Με Αφελάι (30') και Μήτρογλου (73') ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο (μείωσε στο 82' ο Λέιτε) και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για τον τίτλο.
Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το δεύτερο συνεχόμενο «δώρο» του ΠΑΟΚ (ήττα στην Κρήτη με 3-1) και θα πάει με αέρα 8β. στην Τούμπα την Κυριακή για το μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι.
Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 2-1 τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη και απέκτησαν αβαντάζ-τίτλου.
O Βίτορ Περέιρα παρέταξε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-2-3-1 και έξι αλλαγές στην αρχική εντεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος στην έδρα της Βέροιας (1/2, 0-2). Ο Πορτογάλος προπονητής προχώρησε σε ροτέισον, με τους Σαλίνο, Σαντάνα, Γιαννούλη, Μιλιβόγιεβιτς, Ντουρμάζ και Ντομίνγκες να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα αντί των Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Μαζουακού, Κασάμι, Ντοσεβί και Φορτούνη. Την εστία της ομάδας υπερασπίστηκε ο Μέγκιερι. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, αγωνίστηκαν οι Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σαντάνα, Γιαννούλης. Οι Μιλιβόγιεβιτς και Μανιάτης αποτέλεσαν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Ο Ντουρμάζ κάλυψε τη δεξιά πτέρυγα της μεσεοπιθετικής γραμμής και ο Αφελάι την αριστερή, με τον Ντομίνγκες να αγωνίζεται μπροστά από τους κεντρικούς μέσους και πίσω από τον Μήτρογλου, ο οποίος ηγήθηκε της ερυθρόλευκης επίθεσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Περέιρα): Μέγιερι, Μανιάτης (77′ Κασάμι), Μιλιβόγεβιτς, Αφελάι (69′ Ντοσεβί), Μήτρογλου, Ντουρμάζ, Ντομίνγκεζ (69′ Φορτούνης), Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Σαλίνο, Σαντάνα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Χαρμπούνου, Κούρος, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Μπρίτο (63′ Λέιτε), Παπάζογλου (77′ Ναπολεόνι), Νάστος (42′ Κιβρακίδης), Μπάλλας, Δημούτσος, Ούμπιντες, Λαζαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: