Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2 , ομάδα Κ20

Σε εξ αναβολής αγώνα της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο Αθηνών στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι, αυξάνοντας την διαφορά στο +5!

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και, αν και βρέθηκε στο 50' πίσω στο σκορ, με δύο γκολ του Νίκου Βέργου γύρισε το ματς και επικράτησε με 2-1.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει από τον Ατρόμητο, αλλά με δύο γκολ του Νίκου Βέργου κατάφερε να πάρει πολύτιμη και σπουδαία νίκη με σκορ 2-1. Τον αγώνα παρακολούθησαν οι Βίτορ Περέιρα και Κριστιάν Καρεμπέ.
Σπουδαίο "διπλό" με σκορ 1-2 πέτυχαν κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι οι Νέοι του Ολυμπιακού.
Η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 50' από το γκολ του Κατράνη, αλλά ο Νίκος Βέργος με δύο γκολ του, στο 65' (πέναλτι) και το 71', χάρισε τη νίκη στους ερυθρόλευκους.
Ο Έλληνας επιθετικός έφτασε τα 19 γκολ στο Πρωτάθλημα Νέων, ενώ σκόραρε και άλλα 5 στην Ευρώπη!
Ο Ολυμπιακός πλέον έχει 71 βαθμούς μετά από 25 παιχνίδια, ενώ ο Ατρόμητος έχει 66 με 26 αγώνες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης (76' Γιαταγανάκης) ,Κωστούλας, Κρούσελ (76' Λαζαρίδης), Παπασπύρος, Λημνιός, Νάτσος, Ρεγκάκος, Μπαστάκος 71' Παναγιωτόπουλος), Τσατσόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Τόλι, Τσιμίκας, Βατουσιάδης (82' Νικολάου), Βούρος, Καραχάλιος (53' Γαρεφαλάκης), Ανδρούτσος, Μεγαρίτης, Βέργος (78' Ρέτσος), Λάτσι, Μανθάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: