Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Πανθρακικός - Ολυμπιακός 1-3

Το ματς στο Δημοτικό Στάδιο της Κομοτηνής διεξήχθη στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Πανθρακικός και Ολυμπιακός δεν είχαν αγωνιστεί στην αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία εξαιτίας της ακαταλληλότητας του τερέν, που ήταν αδύνατο να φιλοξενήσει το ματς μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που είχαν πλήξει την πόλη.
Κάνοντας μία από τις καλύτερες και πιο πειστικές εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Πανθρακικό με 3-1 στην Κομοτηνή και χρειάζεται ακόμα τρεις βαθμούς για να κατακτήσει μαθηματικά το 42ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του! Εξαιρετική εμφάνιση από τον Μπενίτες, που πέτυχε ένα γκολ (9'). Οι Χάρα (10') και Μιλιβόγιεβιτς (41') τα άλλα δύο ερυθρόλευκα γκολ, ενώ για τους γηπεδούχους είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 με τον Μπαϊκαρά (12').

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός (Χοσέ Μανουέλ Ρόκα Κάσες): Αθανασιάδης, Μεχία (71' Ηλιάδης), Ρομέου, Κάσες (63' Τζάνης), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ιγκόρ (74' Μπάλντα), Ντιγκινί, Τσουμάνης, Βιγιαφάνε, Ποτουρίδης.

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουακού, Σιόβας, Μποτία, Μπενίτες, Εντινγκά, Μιλιβόγιεβιτς, Ντοσεβί (67' Φορτούνης), Ντομίνγκες (79' Μπουχαλάκης), Χάρα (67' Φουστέρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: