Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Πρίντεζης: «Δεν μπορούσα να σκεφτώ»

Ο Γιώργος Πρίντεζης έβαλε τη δική του σφραγίδα στη σειρά με την Μπαρτσελόνα, όχι μόνο για το τρίποντο που πέτθυχε στο τελευταίο παιχνίδι αλλά και με την γενική του παρουσία.
Ο ίδιος μετά από το τέλος και την πρόκριση στο Final-4 σχολίασε: «Θα έλεγα ότι σε αυτά τα παιχνίδια όλα παίζουν ρόλο για να καταφέρεις να πάρεις μια μεγάλη νίκη. Κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα τρεις φορές σερί και κάναμε κάτι που δεν πιστεύαμε ούτε εμείς. Αυτό είναι αξιοσημείωτο».
Και συνέχισε για το τρίποντο: «Δεν μπορούσα να σκεφτώ. Αν το σκεφτόμουν θα τελείωνε το παιχνίδι. Σούταρα και μπήκε, ο Θεός ήταν μαζί μας. Πάλι καλά γιατί πριν τα είχαμε σπάσει!».
Και κατέληξε: «Από τα πρώτα πράγματα που είπε ο κόουτς όταν ήρθε στην ομάδα είναι πως πρέπει να χτίσουμε χαρακτήρα. Η ομάδα το έκανε αυτό, έχει κερδίσει κι άλλα ματς. Αυτό πιστεύουμε και σήμερα. Οι αγώνες αυτοί κρίνονται στις λεπτομέρειες. Είμαστε στο Final-4. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και έχουμε μπροστά μας άλλη μια πρόκληση. Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε πάλι στο Final-4. Εμείς έχουμε χημεία, είμαστε αγαπημένοι και δουλεύουμε καλά. Συγχαρητήρια και στο σταφ που δουλεύει ώρες. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη κι έχουμε ακόμα συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: