Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ραντνίτσκι - Ολυμπιακός 7-8

Ο Ολυμπιακός έχανε με 7-5 έξι λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, αλλά με σερί 3-0 "απέδρασε" από τη Σερβία, επικρατώντας της Ραντνίτσκι με 8-7 στο Κραγκούγιεβατς! Οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να ελπίζουν για πρόκριση στο Final-6 του Champions League στο πόλο Ανδρών.
Ο Ολυμπιακός ήθελε δύο νίκες, πέτυχε την πρώτη και μένει να κερδίσει και την Μπρέσια στον Πειραιά, και ισάριθμες ήττες της Έγκερ για να προκριθεί στο "Final 6" του Champions League.
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 3-1, 2-4.

ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ (Ο. Στεφάνοβιτς): Ράντιτς, Μπασάρα 3, Ντέντοβιτς 1, Τσουκ 1, Τόχολι 1, Βουκσάνοβιτς 1, Πόποβιτς, Μάρκοβιτς, Μίλισιτς, Βρλιτς, Γιοκσίμοβιτς, Πέτκοβιτς, Ζιβοΐνοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Φουντούλης 3, Ράτζεν 1, Μάλιαρακ 1, Δελακάς 1, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Μυλωνάκης, Βλαχόπουλος, Ποντικέας, Ντόσκας, Κολόμβος, Γαλανίδης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, σχολίασε για το παιχνίδι με τη Ραντνίτσκι: "Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά, έτσι όπως εξελίχθηκε, ήταν πολύ ουσιαστικό. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στην αρχή για το προβάδισμα, ενώ στο τέλος βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να φτάσουμε στη νίκη, η οποία μας κρατάει ζωντανούς και μας ωθεί να δώσουμε τα πάντα στο τελευταίο παιχνίδι στον Πειραιά με την Μπρέσια, περιμένοντας παράλληλα να δούμε τι εξέλιξη θα έχει το άλλο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Σήμερα τους είδα αρκετά κουρασμένους και αυτό είναι φυσιολογικό, αφού οι πιο πολλοί ταξίδεψαν στην Ουγγαρία. Ολη την εβδομάδα αυτή ταξιδεύουν και παίζουν. Δεν ήμασταν φρέσκοι, αλλά σημασία έχει η νίκη"

Δεν υπάρχουν σχόλια: