Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Σαμπαντέλ - Ολυμπιακός 9-10, Πρωταθλήτριες Ευρώπης οι Γαυρίνες

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού κατέκτησε την Ευρώπη! Νίκησε την... ανίκητη μέχρι απόψε, Σαμπαντέλ, με 10-9 στο... φλεγόμενο "Παπαστράτειο" και κατέκτησε τον τίτλο στη Euroleague! Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη "έγραψε" το τελικό σκορ και το Κολυμβητήριο κυριολεκτικά σείστηκε!
Με τον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού στο πλευρό της, η υπέροχη ομάδα του Χάρη Παυλίδη κατέκτησε την Ευρώπη! Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού νίκησε την πανίσχυρη Σαμπαντέλ με 10-9 στο κατάμεστο "Παπαστράτειο" και κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της σεζόν 2014/15! Η αρχηγός Φιλιώ Μανωλιουδάκη πέτυχε τα δύο τελευταία γκολ, όταν οι ερυθρόλευκες "κόλλησαν" στο σκοράρισμα, ενώ σημείωσε το νικητήριο τέρμα, μέσα σε πανδαιμόνιο, 33 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα. Η Μανωλιουδάκη έκανε τη διαφορά στο τέλος και ολοκλήρωσε το ματς με τρία γκολ και 3/4 επιθέσεις, ενώ η Χρυσή Διαμαντόπουλου ήταν εξαιρετική στο τέρμα με εννέα αποκρούσεις. Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Άσλεϊ Σάουθερν με τέσσερα γκολ και 4/7 επιθέσεις. Μετά την κατάκτηση του Len Trophy την περυσινή σεζόν, οι πολίστριες του Χάρη Παυλίδη έφτασαν σε δεύτερο διαδοχικό ευρωπαϊκό τρόπαιο, ανεβαίνοντας στο κορυφαίο σκαλί της Ευρώπης! Να σημειωθεί πως η Σαμπαντέλ είχε να ηττηθεί από τον Μάρτιο του 2012!
   
    
   

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 5-3, 2-2.

Συνθέσεις:


Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Πλευρίτου Ε., Σώρα, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ. 1, Καλογεράκου, Σάουθερν 4, Μπιανκόνι 1, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου.

Σαμπαντέλ (Ιγνάσι "Νάνι" Γκούιου Βιδάλ): Έστερ Ράμος, Ορτίθ Ρέγιες, Εσπάρ Λακέτ 2, Τζιν Ντάγμαρ, Αμπελάν Βάλε, Παρέχα Λισάλδε 2, Κόρδοβες Ναβάρο, Γκαρθία Γοδόι 1, Πένια, Σέιντμαν, Μοράλες 1, Φόρκα Αρίθα 3, Σάντσεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: