Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Απλά ΑΝΙΚΑΝΟΙ Σιένα-Ολυμπιακός 88-76

Δεν έχω να πω τίποτε άλλο εκτός από το προφανές. ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

Δεν είναι κάτι που το διαπίστωσα σήμερα. Είναι κάτι που φαίνεται εδώ και 3 χρόνια περίπου. Οταν δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτε άλλο εκτός από ένα κύπελλο και μια νίκη επί του βάζελου στο ΟΑΚΑ. Σε όλα τα άλλα σημαντικά ματς που έπρεπε να αποδείξουν ότι είναι άξιοι, απέδειξαν ότι είναι ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Οι δικαιολογίες ΤΕΛΟΣ. Δεν υπάρχει καμία ατυχία και καμία μαγική δύναμη που δεν μας αφήνει να κερδίσουμε.

Υπάρχει μόνο η ανικανότητα και η ανυπαρξία των παικτών που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός. Κυρίως των Ελλήνων βέβαια για να λέμε την αλήθεια. Γιατί αυτοί είναι ο κορμός της ομάδας εδώ και 3-4 χρόνια. Που είναι ο Μπουρούσης, ο Παπαλουκάς, ο Μαυροκεφαλίδης, ο Πελεκάνος. ΓΑΤΑΚΙΑ. Μόνο δηλώσεις και το ρευστό να πέφτει κάθε μήνα από τα κορόιδα τους Αγγελόπουλους. Πληρώστε τα παρτάλια ένα σκασμό εκατομμύρια. Κορόιδα. Ελάτε να μας ξανακάνετε δηλώσεις και μαθήματα μπάσκετ τώρα κύριοι Παπαλουκάδες και Μπουρούσηδες. Ουστ ανίκανοι.

Και εδώ που τα λέμε δεν έχει και κανέναν ξενο της προκοπής φέτος. Ποιον έχει δηλαδή? Τον Νίλσεν? τον Γκόρντον? Τον Κέσελι? Τον ανύπαρκτο και απαράδεκτο φέτος Τεόντοσιτς? Τον σοφτ Νεστέροβιτς?

Άντε γεια ΓΑΤΑΚΙΑ όλοι σας. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. Μεγάλη ευθύνη έχει τόσο ο Ιβκοβιτς που τους μάζεψε όλους αυτούς στον Ολυμπιακό όσο και οι Αφοι Αγγελόπουλοι που πληρώνουν όλους αυτούς τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ.

Μας λέγατε να βγάλουμε εισιτήρια για την Βαρκελώνη έτσι? Να πάτε εσείς τώρα για να θαυμάσετε τους ξυλοκόπους της Σιένα που σας πήδηξαν χωρίς σάλιο.

Τέλος. Μέχρι εδώ ήταν με το κωλομπάσκετ. Ας ασχοληθεί κανένας άλλος .

Τουλάχιστον μέχρι να μου αποδείξουν αυτοί οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ που φοράνε την φανέλα του Ολυμπιακού ότι μπορούν να πάρουν έστω το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Γιατί και γιαυτό επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου πλέον.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕ 3-0 ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ.
κλικάρετε για μεγέθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια: