Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Εκτός ο Αβραάμ

Ο Σέρβος επιθετικός ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα εξαιτίας της κούρασης μετά τα παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά πλέον είναι έτοιμος και θα λάβει κανονικά μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου.

Από την άλλη, εκτός προπονήσεων εξακολουθεί να είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας αμυντικός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την ίωση και δεδομένου ότι είναι τιμωρημένος για το κυριακάτικο παιχνίδι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε του έδωσε άδεια να μείνει στο σπίτι αφενός για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα, συνεχίζοντας την θεραπευτική αγωγή που του έχει χορηγήσει ο γιατρός της ομάδας, Νίκος Τζουρούδης, και αφετέρου για να μην "κολλήσει" κάποιο άλλο μέλος της "ερυθρόλευκης" ομάδας.

Κατά τα άλλα ο Ζαουάντ Ζαιρί ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης της θλάσης που υπέστη στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Καβάλα στο "Καραϊσκάκης". Ο Μαροκινός θα χάσει σίγουρα το ματς του Περιστερίου, αλλά γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει τη φιέστα με τη Λάρισα.

Η επόμενη και τελευταία προπόνηση της προετοιμασίας της ομάδας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο το πρωί (10.30), όπου ο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει τη 18άδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: