Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Παρουσίαση της συλλεκτικής φανέλας

Στο Aθλητικό Κέντρο του Ρέντη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι (13:00) της Τετάρτης (6/4) η επίσημη παρουσίαση της συλλεκτικής ερυθρόλευκης ριγωτής φανέλας του Ολυμπιακού, στην οποία αναγράφεται ο αριθμός 38, που συμβολίζει τα 38 Πρωταθλήματα Ελλάδος που έχει κατακτήσει το θρυλικό ποδοσφαιρικό τμήμα του πειραϊκού συλλόγου στα 86 ένδοξα χρόνια της υπερήφανης ιστορίας του.
Τοροσίδης: "Eλπίζω του χρόνου να γράφει 39"
 Τους παίκτες του Ολυμπιακού  στην εκδήλωση, τους εκπροσώπησε ο ένας εκ των αρχηγών, Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος ανέφερε: "Ελπίζω ου χρόνου να γράφει 39. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, πρόκειται για μία πρωτοποριακή ιδέα από την Puma και από την Διοίκηση του Ολυμπιακού. Εμείς σαν παίκτες χαιρόμαστε που υπάρχουν τέτοιες ιδέες και ελπίζω κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού να έχει μία τέτοια φανέλα σπίτι του.
 Είμαι πέντε χρόνια στην ομάδα και αισθάνομαι πως ο σύλλογος με γεμίζει. Σίγουρα αν έρθει μία πρόταση από το εξωτερικό θα μπορούσε να μου αλλάξει τη γνώμη, όμως τώρα σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό". 
 
Για τα όσα λένε στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, είπε: "Εντάξει όταν υπάρχει μία διαφορά 13 βαθμών δυο αγωνιστικές πριν το τέλος και κάποιος λέει πως δεν ήμασταν άξιοι πρωταθλητές δεν ξέρει από μπάλα. Εμείς παίξαμε ποδόσφαιρο και ανταμειφθήκαμε με την κατάκτηση του τίτλου. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τον καθένα, αλλά να παίζουμε και να κερδίζουμε κάθε ματς".
 
Για το πως μπόρεσε και έδεσε η ομάδα τόσο γρήγορα, τόνισε: "Μπορεί να ήρθαν νέοι παίκτες, αλλά ήταν ποιοτικοί και η δουλειά που έγινε στις προπονήσεις ήταν καλή. Ο προπονητής δούλεψε σωστά και με τη διάθεση που υπήρχε, δεν μπορώ να πιστέψω πως θα υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από αυτό".
 
Για το αν μπορεί να βελτιωθεί και άλλο δήλωσε: "Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω και να εξελίσσεται. Αυτό ισχύει και με εμένα, οπότε δεν μπορώ να πω ποτέ το αντίθετο".
 
Καραούζος: "Χαρούμενοι για τη συνεργασία"
 Το λόγο πήρε και ο Καραούζας, υπεύθυνος μαρκετινγκ του συλλόγου: "Ο κόσμος ζητούσε κάτι συλλεκτικό με αφορμή την κατάκτηση του 38ου τίτλου και εμείς τους ακούσαμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Puma".
 
Kατάκης: "Η φανέλα είναι συλλεκτική"
 Επίσης, ο Θωμάς Κατάκης υπεύθυνος της αθλητικής εταιρείας είπε από την πλευρά του: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό. Η φανέλα είναι συλλεκτική για το 38ο πρωτάθλημα. Είναι κάτι όμορφο. Μάλιστα έχει και ένα σύνθημα, γνωστό στους φιλάθλους μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: