Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-1, ομάδα Κ20

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League Κ-20, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1, το μεσημέρι της Κυριακής (1/3), στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. 
Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 55 βαθμούς σε 19 αγώνες και βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ έχουν επτά παιχνίδια λιγότερα. 
Ο Ατρόμητος βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης με 53 βαθμούς σε 20 αγώνες.
Με γκολ του Μανώλη Σάλιακα στο 89', ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα της 26ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (1/3) στο Ρέντη και παρέμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς, μόλις στο 8', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μανώλη Σάλιακα ο Ζήσης Καραχάλιος έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Ο Αστέρας Τρίπολης αντέδρασε άμεσα και στο 12' ισοφάρισε με τον Καστριτσέα, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από χτύπημα κόρνερ του Χρήστου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Βούρος (83' Ιγνατίδης), Καραχάλιος (46' Λάτσι), Χαντζάρας (54' Γαρεφαλάκης), Μεγαρίτης, Βέργος, Ανδρούτσος, Μανθάτης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπουρτζής, Γογωνάς, Παπαγγελής, Καστριτσέας, Βαζούκης, Βελισσάρης, Χρήστου (53' Παπαπέτρου), Κυριακόπουλος, Τσόφλιος (82' Γαρυφαλλόπουλος), Σαλαπάτας (61' Συρεγγέλας), Άσσεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: