Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ολυμπιακός - Κέρκυρα 3-0

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα την Κέρκυρα με 3-0 στον Πειραιά χάρη στα γκολ των Ντομίνγκες (8'), Μποτία (26') και Χάρα (48'), παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Γεμάτη εμφάνιση από την ομάδα που οδηγεί την κούρσα της Super League με... τέρμα το γκάζι, φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στη κατάκτηση του 42ου Πρωταθλήματος της ιστορίας του συλλόγου.
Για την 29η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Κέρκυρας με 3-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το απόγευμα της Κυριακής (22/3), φτάνοντας τους 67 βαθμούς σε 28 αγώνες, έναντι 58 σε 29 αγώνες του δεύτερου Παναθηναϊκού, ο οποίος το βράδυ της ίδιας ημέρας έχασε από τη Βέροια με 1-0 εκτός έδρας! Πληθωρική εμφάνιση ύστερα από καιρό για τους ερυθρόλευκους, που ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο απέδωσαν ποιοτικό και θεαματικό ποδόσφαιρο, ενώ κράτησαν για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι (ένα στο Κύπελλο και τρία στο Πρωτάθλημα) το μηδέν στην άμυνα. Συνολικά, μέτρησαν 25 τελικές προσπάθειες για γκολ έναντι 6 των φιλοξενούμενων. Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες για ένα ακόμα παιχνίδι έκανε τη διαφορά, ανοίγοντας το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, μόλις στο 8ο λεπτό. Στο 26' ο Μποτία "έγραψε" το 2-0, ενώ στο 48' ο Χάρα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του "Τσόρι", ο οποίος είχε συμμετοχή και στη φάση του 2-0. Μποτία και Χάρα πανηγύρισαν το πρώτο τους γκολ με την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Μποτία (46' Αφελάι), Μιλιβόγιεβιτς, Εντινγκά, Ντομίνγκες (62' Μπενίτες), Χάρα, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Φορτούνης, Μαζουακού, Ντοσεβί (55' Μήτρογλου).

Α.Ο.Κ. (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Μανωλάς, Βενέτης, Γκόμες, Καρντόζο (79' Μεντής), Μαρκόβσκι, Κρητικός, Κόντος, Σιόντης, Φάμπιο (46' Γεωργακόπουλος), Λεάλ (71' Καϊκούτ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: