Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ολυμπιακός - ΝΟ Ρεθύμνου 30-5

Καταιγιστικός για μια ακόμα φορά ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 30-5 του ΝΟ Ρεθύμνου για την 9η αγωνιστική της Α1 πόλο Γυναικών.
Αυτή ήταν η 8η νίκη για τις ερυθρόλευκες του Χάρη Παυλίδη που παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, την οποία μοιράζονται με τον ΝΟΒ. Στα κέρδη της αναμέτρησης με τον ΝΟ Ρεθύμνου, η επανεμφάνιση της Χρυσής Διαμαντοπούλου η οποία μετά από 1,5 μήνα σχεδόν απουσίας επέστρεψε έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που την άφησε εκτός και υπερασπίστηκε την εστία του Ολυμπιακού.
Τα οκτάλεπτα: 6-2, 7-1, 7-1, 10-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Χ. Παυλίδης) Διαμαντοπούλου Χρ., Τετζαλίδου 2, Πλευρίτου Ελ. 3, Σώρα 4, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 6, Πλευρίτου Μ., Καλογεράκου 5, Πλευρίτου Β. 2, Μπιανκόνι 2, Νιαρχάκου 2, Σταματοπούλου, Λογοθέτη 1

ΝΟ Ρεθύμνου: (Κ. Φιτσανάκης) Φλ., Φαρμάκη, Παλληκαράκη, Αλεξάκη 2, Γαγάνη, Μυριωκεφαλιτάκη, Καραλόγου, Λιμπιτάκη, Πατσαχάκη, Σολανάκη 3, Κυριακάκη Κ.

Παυλίδης: «Ο στόχος των μεγάλων ομάδων....»

«Στο σημερινό παιχνίδι δεν μπορούμε να σταθούμε ιδιαίτερα. Όσον αφορά το ματς που έχουμε στο μυαλό μας είναι φυσικά αυτό με τη Ζέντες. Νομίζω η διαφορά των γκολ είναι καλή για μας. Όμως εννοείται θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε, όχι για να κρατήσουμε τη διαφορά. Αυτός είναι ο στόχος νομίζω όλων των ομάδων που θέλουν να λέγονται ή να γίνουν μεγάλες ομάδες, όπου παίζουν να θέλουν να κερδίσουν. Δεν μας βοήθησε στην προετοιμασία αυτή η εβδομάδα γιατί έλλειπαν αρκετά κορίτσια στην Εθνική. Ταλαιπωρήθηκαν έξι άτομα με τις μετακινήσεις και εμείς δεν κάναμε καθόλου προπόνηση. Ουσιαστικά η επόμενη εβδομάδα θα είναι εβδομάδα προετοιμασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: