Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ρατσιστική επίθεση σε Καρεμπέ!

Οπαδοί του Παναθηναϊκού κάνουν ρατσιστικές χειρονομίες προς το μπουθ που κάθονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Η αποθέωση του πράσινου ψέματος, καθώς στο "τριφύλλι" έλεγαν πως: "μέχρι και φιμέ τζάμι είχαμε βάλει στο μπουθ για να μην φαίνεται ο Μαρινάκης". Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο!

Αναλαμβάνει δράση η FARE

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής Διοίκησης των Πειραιωτών είναι και εκπρόσωπος της FIFA σε θέματα κατά του ρατσισμού, επομένως γίνεται αντιληπτό πως το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και ήδη έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις πέρα από τα ελληνικά σύνορα.
 
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η FARE (Football Against Racism in Europe), που έχει πάντα την υποστήριξη της UEFA, της FIFA αλλά και της Ευρωπαϊκής Commission για τους στόχους της, έχει επιληφθεί του θέματος και γνωρίζει όλες τις πτυχές της ρατσιστικής επίθεσης που δέχθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ στην Λεωφόρο.
 
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο μικροσκόπιο της FARE και κατ' επέκταση των UEFA και FIFA, που πλέον θα παρακολουθήσουν πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση, την οποία ο Ολυμπιακός προτίθεται να κυνηγήσει μέχρι τέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: