Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 7-7

Σε έναν αγώνα αντάξιο των δυο ομάδων αλλά και των αθλητριών που αγωνίζονται σε αυτές, η Βουλιαγμένη κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία από τον Ολυμπιακό, ο οποίος καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ.
Με αυτό το αποτέλεσμα και αν λάβουμε υπ όψιν και την ισοπαλία των δυο ομάδων στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα απέναντι στην Βουλιαγμένη γιατί έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων συνολικά στο πρωτάθλημα. Αν αυτή την διαφορά καταφέρουν να την κρατήσουν μέχρι το τέλος τότε θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα playoff.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-2, 2-0, 2-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κ. Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 1, Μουλάκη, Πρωτόπαπα, Ξενάκη, Μαυρωτά, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου 3, Β. Διαμαντοπούλου, Μελιδώνη, Κοντογιάννη, Κοτσιώνη, Μαμόγλου, Σελετοπούλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χ. Παυλίδης): Χ. Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Ε. Πλευρίτου, Σώρα, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 2, Μ. Πλευρίτου, Καλογεράκου, Β. Πλευρίτου, Μπιανκόνι 3, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Λογοθέτη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε: "Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα μου, ειδικά στο πρώτο μισό του αγώνα, στην άμυνα πήγαμε αρκετά καλά έχοντας λίγα προβλήματα. Το σημαντικότερο είναι ότι δείξαμε μεγάλη θέληση και πάθος, ειδικά στο τέλος που είχαν βγει εκτός αγώνα 3 βασικές μας αθλήτριες. Η Βουλιαγμένη κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας μιας και εμείς ήμασταν μπροστά στο σκορ σε όλο τον αγώνα, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, αλλά ακόμα και αυτή η ισοπαλία μας δίνει την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας για τα play off".

Δεν υπάρχουν σχόλια: