Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ολυμπιακός - Skoda Ξάνθη 2-0

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε διάστημα δώδεκα λεπτών, ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Skoda Ξάνθης, επικρατώντας με 2-0 στο άδειο Καραϊσκάκης.
Ο Ντομίνγκες στο 57' έδωσε τη λύση, μία ημέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ ο Αφελάι στο 69' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Καθοριστική επέμβαση του Ρομπέρτο στο 67', σε μοναδικό τετ α τετ που είχε ο Καπετάνος.

Ο Ολυμπιακός ήταν πέρα για πέρα αρνητικός στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να δημιουργήσει ούτε μία κλασική ευκαιρία για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε σε σημαντική επικράτηση επί της Skoda Ξάνθης με 2-0, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. Ο Ντομίνγκες άνοιξε το σκορ στο 57', εκμεταλλευόμενος την έξοχη ασίστ του Ντοσεβί, ενώ στο 69' ο Αφελάι "έγραψε" το τελικό 2-0. Δύο λεπτά νωρίτερα (67'), ο Ρομπέρτο έκανε την απόκρουση του αγώνα, νικώντας στο τετ α τετ τον Καπετάνο. Οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν στους 61 βαθμούς σε 26 παιχνίδια, ενώ ο δεύτερος Παναθηναϊκός έχει 58 πόντους σε 27 ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουακού, Σιόβας, Μποτία, Αφελάι, Κασάμι, Μιλιβόγιεβιτς (83' Εντινγκά), Ντοσεβί (75' Φορτούνης), Ντομίνγκες, Χάρα (75' Φορτούνης).

Skoda Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Γκομσί, Μπέρτος (53' Μπαξεβανίδης), Σολτάνι, Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός (60' Βασιλακάκης), Κλέιτον, Καπετάνος (73' Ράνος), Καρυπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: