Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

"Τρία εκατομμύρια από τον Μαρινάκη για νέο Μουσείο του Ολυμπιακού"

Το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ θα διαθέσει, ως δώρο, στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη δημιουργία νέου, διπλάσιου από το υπάρχον, Μουσείο των ερυθρόλευκων, με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του ενδοξότερου ελληνικού συλλόγου. Την αποκάλυψη έκανε ο Κριστιάν Καρεμπέ, σε συνέντευξη Τύπου για τα 90 χρόνια ιστορίας του Θρύλου.
Την Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015, ο σύλλογος συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής. Μία επέτειος ιδιαίτερη, η οποία υπενθυμίζει σε όλους μας τη δόξα και το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Μία ημέρα πριν, τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε το επετειακό λογότυπο για τα 90 χρόνια, καθώς και τις δράσεις που θα κυριαρχήσουν στους εορτασμούς.
Παράλληλα, αποκαλύφθηκε, δια στόματος Κριστιάν Καρεμπέ, η τεράστια προσφορά του Προέδρου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, προς τον σύλλογο. Όχι μόνον ως Πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά ως αγνός φίλαθλος, ο κ. Μαρινάκης υλοποιεί τη δημιουργία του νέου Μουσείου του Θρύλου! Του Μουσείου στο οποίο θα στεγάζεται η ιστορία του, ενιαίου και αδιαίρετου, Ολυμπιακού!

Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος αφού τόνισε τη σημασία που έχει για τους απανταχού φιλάθλους, έδωσε τον λόγο στον αρχηγό, Γιάννη Μανιάτη!

"Ο Ολυμπιακός, μεγαλύτερος, ο ενδοξότερος σύλλογος, συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής. Μιλάμε για έναν σύλλογο που είναι πολλά περισσότερα από ένας σύλλογος. Δεν είναι τυχαίο ότι τον στηρίζουν οι περισσότεροι Έλληνες και πρέπει εμείς να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να μπορέσει η ομάδα να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά" ήταν το μήνυμα του captain της ομάδας, ο οποίος παρουσίασε στη συνέχεια το επετειακό, εορταστικό λογότυπο για τα 90 χρόνια του Θρύλου!



Αμέσως μετά ο λόγος πέρασε στον Σύμβουλο Στρατηγικής της Διοίκησης και παλαιό άσο του Ολυμπιακού, τον Κριστιάν Καρεμπέ. "Καλώς ήρθατε σε μία σπουδαία ημέρα για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Σήμερα γιορτάζουμε τα 90 χρόνια δόξας του Θρύλου. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το σύλλογο. Φυσικά, θέλω να τονίσω ότι πριν από εμάς έκαναν άλλοι θυσίες και πολλή δουλειά. Νιώθω πολύ περήφανος και ταυτόχρονα πολύ μικρός μπροστά στα όσα έχουν επιτευχθεί όλα αυτά τα χρόνια" ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ, Καρεμπέ, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε τη σκέψη και τη σπουδαία ενέργεια του Προέδρου του Ολυμπιακού, ο οποίος με τον δικό του τρόπο θα αφήσει το αποτύπωμα στην κληρονομιά του Θρύλου!
"Θέλω να ανακοινώσω ότι ο πρόεδρός μας, ο κ. Μαρινάκης, για να αφήσει το στίγμα του για τον εορτασμό των 90 ετών, αποφάσισε να δωρίσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να δημιουργήσει το νέο Μουσείο του Ολυμπιακού, το οποίο θα είναι διπλάσιο σε μέγεθος από το σημερινό! Στόχος του είναι να κάνει ακόμη πιο γνωστό τον Ολυμπιακό στον κόσμο.



Σε αυτό το Μουσείο θα υπάρχουν ψηφιακές δραστηριότητες κα θα μπορέσουμε να κάνουμε πιο γνωστό το όνομά μας στην Ελλάδα και τον κόσμο. Αυτό το Μουσείο δεν απευθύνεται μόνο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους και τους φιλάθλους που θα επισκεφτούν την Ελλάδα"κατέληξε ο Γάλλος αστέρας.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου από το Olympiacos TV:

Δεν υπάρχουν σχόλια: