Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Επιστροφή στα ……..όπλα

Στο χθεσινό αγώνα κυπέλλου μεταξύ Ηρακλή και Ολυμπιακού, είχαμε την επιστροφή στην αγωνιστική δράση 2 ποδοσφαιριστών που είχαμε ξεχάσει την όψη τους για μήνες.

Ασφαλώς και μιλάω για τους Ντομί και Ραούλ Μπράβο, οι οποίοι έκαναν την επανεμφάνιση τους μετά από απουσία αρκετών μηνών. Και μάλιστα φάνηκαν να είναι ετοιμοπόλεμοι και έτοιμοι να βοηθήσουν στις 5 αγωνιστικές που απομένουν. Και να μην ξεχνάμε και την επιστροφή στην δράση του Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Και η αλήθεια είναι ότι αυτοί που έχουν τραβήξει το κουπί όλη την χρονιά χρειάζονται ξεκούραση, οπότε η επιστροφή σχεδόν όλων των τραυματιών στην ενεργό δράση είναι κάτι παραπάνω από θετική για την ομάδα στην δεδομένη χρονική συγκυρία.

Επίσης καλή εμφάνιση και ωραίο γκολ από τον Κώστα Μήτρογλου μετά από αρκετές  κλασικές ευκαιρίες που είχε χάσει σε προηγούμενα ματς που αγωνίστηκε.

Όσο για την γκολάρα του Λιονές Νούνιες, δεν έχω λόγια.

Πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ, που θύμισε λίγο Ρίμπο. Τα έχει αυτά τα ελεύθερα χτυπήματα ο Αργεντίνος και πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος. Μην βιαζόμαστε να τον κρίνουμε.

Οι Αργεντινοί που φεύγουν για πρώτη φορά από την χώρα τους δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, οπότε υπομονή. Το ίδιο ισχύει και για τον Φερνάντο Μπελούτσι.

Θα αποζημιωθούμε στο μέλλον από τις εμφανίσεις τους, είμαι σίγουρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: