Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

Ολυμπιακός-ΠΑΟ, προαναγγελία

Αύριο λοιπόν είναι ο τελικός του κυπέλου μπάσκετ μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων, μετά από 22 χρόνια.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα παλέψουν για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς και για το γόητρο βέβαια.

Ο τελικός θα γίνει στο κλειστό του Ελληνικού με παρουσία μόλις 600 οπαδών από κάθε ομάδα και περίπου 1.500 αστυνομικών. Ασφαλώς και μιλάμε για την μεγαλύτερη ντροπή του Ελληνικού αθλητισμού, να συμβαίνει αυτό το αίσχος.

Αν δεν μπορεί η Αστυνομία να φέρει εις πέρας έναν αγώνα μπάσκετ να μας το πει για να ξέρουμε ότι είναι εντελώς ανίκανη.

Αν δεν κάνω λάθος η Αστυνομία με νόμο του Ελληνικού κράτους παίρνει το 10% από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων και καλά για να κάνει την δουλειά της καλύτερα.

Αν δεν είναι σε θέση να διαικπεραιώσει ούτε έναν αγώνα μπάσκετ τότε είναι για κλάμματα. Τίποτε άλλο. Μόνο ντροπή.

Τώρα για τα αγωνιστικά θέματα , ο Ολυμπιακός βρισκόμενος και σε καλύτερη ψυχολογική διάθεση από τον αντιπαλό του θα επιδιώξει με νύχια και με δόντια να πάρει τον τίτλο, που έχει να πάρει παρεπιμπτόντως από το 2002 .

Πρέπει οι παίκτες του Θρύλου να παίξουν με καρδιά και με μυαλό και να πνίξουν με την αμυνά τους τον ΠΑΟ ώστε να κατακτηθεί πάση θυσία το κύπελλο και να πληγεί ακόμη περισσότερο η ψυχολογία αλλά και η αυτοπεποίθηση του ΠΑΟ.

Πρέπει να δέιξει ο Ολυμπιακός ότι είναι παρών και έτοιμος να ξαναπάρει τα σκήπτρα στον Ελληνικό χώρο από τον αιώνιο αντίπαλο.

Εχω εμπιστοσύνη στον Π. Γιαννάκη ότι θα κάνει το καλύτερο για να κερδίσει το κύπελο. Αν μη τι άλλο δεν θα ξαναδούμε τα χάλια που είδαμε στα προηγούμενα 2 ματς του πρωταθλήματος με τον ταβερνιάρη προπονητή.

Κερδίστε και φέρτε μας το τρόπαιο στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: