Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Απάντηση Κομπότη σε εφημερίδα Derby

Μετά το γελοίο πρωτοσ'ελιδο της φυλλάδας derby που αφορούσε τον αγώνα Λεβαδειακού-Ολυμπιακού (προσέξτε σας βλέπουμε ήταν το πρωτοσέλιδο), ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Λιβαδειάς εξέδωσε απάντηση προς την εν λόγω φυλλάδα με αρκετή δόση ειρωνίας.

«ΠΡΟΣ:
Την Εφημερίδα "DERBY Sports"
Υπόψη: κ. Κώστα Γκόντζου - Διευθυντή.
Κύριε Διευθυντή
Στο φύλλο της Παρασκευής 21 Μαρτίου 2008 της έγκριτης εφημερίδας σας και συγκεκριμένα στην πρώτη σελίδα εμφανίζομαι, μαζί με τους κ.κ. Ψυχομάνη (Πρόεδρο Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο.) και Πολατιάν (διαιτητή του πίνακα Α` Εθνικής Κατηγορίας) υπό τον διακριτικό τίτλο "Προσέξτε, σας βλέπουμε". Η συγκεκριμένη φωτογραφική σύνθεση συμπληρώνεται με την διευκρίνηση
"Επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε Ψυχομάνη, Γκαγκάτση για Πολατιάν".
Επί της σύνθεσης αυτής, καθώς και των όσων περιλαμβάνονται στις δηλώσεις του κ. Μήτσου, Προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (σελ. 3), επιθυμώ να σας γνωρίσω τα εξής:
Το γεγονός πως έχετε ζηλέψει τη δόξα του "Μεγάλου Αδελφού", που όλα τα βλέπει και ανάλογα με τις επιλογές του συνοδεύει την ιδιότητά του αυτή με δημόσιες επισημάνσεις προς κάθε "μη νομιμόφρονα", καθόλου δεν με απασχολεί. Όσο με "βλέπετε" εσείς, άλλο τόσο "σας βλέπω" και εγώ και δεκάρα δεν δίνω για το "αν με βλέπετε, πως με βλέπετε, γιατί με βλέπετε" και άλλα τέτοια αστεία, με τα οποία πιστεύετε, προφανώς, ότι πουλάτε εξυπηρέτηση.
Με την ιδιότητά σας να "βλέπετε"... μέχρι τη Λιβαδειά καθώς και το μέλλον (μιας και το ματς Λεβαδειακός - Ολυμπιακός διεξάγεται την Κυριακή 23 Μαρτίου) άνετα θα μπορούσατε να παριστάνετε το μέντιουμ και να "κονομάτε", αντί να καταναλώνετε τις ικανότητές σας σε θνησιγενείς επιχειρηματικές προσπάθειες, η απήχηση των οποίων... δεν μετριέται.
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός και εγώ προσωπικώς γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας τις ικανότητες του "Μεγάλου Αδελφού" που διατείνεστε, με το πρωτοσέλιδο, ότι έχετε και συγνώμη αν δεν παίρνουμε στα σοβαρά το ότι "μας βλέπετε".
Τα υπόλοιπα όλα (τόσο στην πρώτη σελίδα, όσο και στην τρίτη) αφορούν εσάς και κανένα άλλο. Θα συμφωνήσετε όμως πως η εκτίμηση της ικανότητάς σας να "βλέπετε" μακριά και στο μέλλον θα έπρεπε να έχει και δικαστική σφραγίδα για να είναι νόμιμη. Είναι λοιπόν λογικό να βρεθούμε στις δικαστικές αίθουσες, εσείς για να αποδείξετε "τι ακριβώς βλέπετε" κι εγώ για να αποτιμήσω, με τη δικαστική απόφαση, την ικανότητά σας να "βλέπετε" εμένα, την ομάδα μου και την ΠΑΕ Λεβαδειακός.
Με εκτίμηση
Ιωάννης Κομπότης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: