Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Συγκεντρωθείτε γιατί μαύρο φίδι που σας έφαγε

Συγκεντρωθείτε όλοι σας (παίκτες,προπονητές,τεχνικοί διεθυντές,πρόεδροι), γιατί αλλιώς μαύρο φίδι που σας έφαγε όλους.

Αν δεν κάνετε 3 νίκες στους εναπομείναντες αγώνες να δω που θα κρυφτείτε.

Διακιολογία δεν υπάρχει καμία. Και για κανέναν.

Εισαστε πιθανόν η ακριβοτερη ομάδα του Ολυμπιακού όλων των εποχών. Και παίζετε σαν να είσαστε χεσμένοι. Σαν να βαριέστε. Αντε στον διάβολο λοιπόν. Κακομαθημένοι. Μόνο να γεμίζει ο τραπεζικός σας λογαριασμός σας ενδιαφέρει.

Ολη την χρονιά φέτος στο χειρότερο πρωτάθλημα των τελευταίων 20 ετών, που απαρτίζεται από κακές ομάδες και εσείς κολοβαράτε συνέχεια.

Δεν δικαιολογείστε πια. Τέτοια αδιαφορία δεν αντέχεται από κανέναν. Υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να αποδοθούν. Πρέπει να πληρώσει κάποιος για τα φετινά χάλια.

Δεν μπορεί σε 6 Ευρωπαϊκά ματς να έχετε παίξει καταπληκτική μπάλλα και με τα μπάζα εδώ στην Ελλάδα να μην μπορείτε να κάνετε ευκαιρία. Τι φταίει? Γιατί το παίζετε τόσο αδιάφοροι? Με το παραμικρό όλο τραυματισμούς και ενοχλήσεις για να λουφάρετε. Οποιος δεν θέλει ας πάει στο διάολο. Να φύγει και να πάει στο καλό.

Οποιος παίζει στον Θρύλο πρέπει να έχει ψυχή. Οι υπόλοιποι σπίτι τους.

Οσο για τον πρόεδρο. Τα έχουμε ξαναπεί. Αργησε πολύ να κάνει την κίνηση. Ολη την χρονιά ήταν εξαφανισμένος και δίκαια πλανιωνταν οι φήμες ότι τα έχει συμφωνήσει με τον Βαρδή για να βγει πρωταθλητής ο ΠΑΟ. Δεν ξέρω τι άλλαξε αλλά ότι και να έγινε 5 αγωνιστικές πριν το τέλος δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα. Επρεπε να το έχει κάνει πολύ νωρίτερα.

Και επιτέλους ρε Σωκράτη πάρε έναν σοβαρό προπονητή. Για όνομα του Θεού. Με Σεγκούρες και μαγκούρες δεν πας πουθενά.  Οχι άλλος Αλέφαντος, Κόλιας, Μπιγκόν. Λυπηθείτε μας. Αξίζουμε έναν πραγματικό προπονητή.

Κανονίστε λοιπόν όλοι γιατί αν δεν πάρετε την κούπα και πάτε στα play off δεν σας βλέπω καθόλου καλά. Σας βλέπω χλωμούς.

Γιατί το καλοκαιράκι που μας πέρασε μάλλον παίζατε τις κουμοπάρες αντί να κάνετε προετοιμασία. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι από το 55 και μετά είσαστε νεκροί σε κάθε αγώνα.

Και όσο για το κύπελλο, (αν περάσετε τον Θρασύβουλο), ο Ντούσαν θα σας περιμένει με ορέξεις στον τελικό. Και αυτός ξέρετε είναι πραγματικός προπονητής. Δεν είναι μαθητευόμενος.

Κανονίστε την πορεία σας λοιπόν. Γιατί προβλέπω πολύ κορνέ και πολύ γιούχα στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: