Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Τα εισητήρια για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ

Η KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 28 Μαρτίου, στις 09:00 ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση 1.700 εισιτηρίων για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ, την Πέμπτη 3 Απριλίου, μέσω του νέου συστήματος ηλεκτρονικής διάθεσης εισιτηρίων της ΚΑΕ. Σχετικά με την διάθεση των υπόλοιπων εισιτηρίων, θα βγει σχετική ανακοίνωση από την ΚΑΕ.

Όλοι όσοι προμηθευτούν εισιτήρια μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής διάθεσης, θα συμμετάσχουν στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Απριλίου, στις 12:00 στα γραφεία της ΚΑΕ, για την ανάδειξη δύο τυχερών που θα διεκδικήσουν στο ημίχρονο του αγώνα με σουτ, μια κάρτα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA με πιστωμένα 1.000 ευρώ, προφορά της CITIBANK, Μεγάλου Χορηγού του Ολυμπιακού. Τα ονόματα των δύο τυχερών θα ανακοινωθούν αμέσως μετά την κλήρωση μέσω του επίσημου site του Ολυμπιακού.

Η διάθεση των υπολοίπων εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ξεκινήσει την Τρίτη (1/4) από τα γραφεία της ΚΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15, 20 και 30 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: