Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Ο ΠΑΟ προσπαθεί να γίνει Ολυμπιακός?

Έχουν πολύ πλάκα τελικά εκεί στον ΠΑΟ. Έχουν κάνει φιλότιμες προσπάθειες φέτος να αντιγράψουν τον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα.

Αλλά μάλλον ανεπιτυχώς. Έτσι το τελευταίο επεισόδιο σε αυτό το σήριαλ το είχαμε χτες με τις κωμικές δηλώσεις του κ. Μήτσου, (πρόεδρου του ΠΑΟ), περί διαιτησίας. Ποιος μιλάει!!!

Θορυβήθηκε ο κ. Μήτσου για τον ορισμό του διαιτητή στον αγώνα με την Λιβαδειά γιατί είχε κάνει λάθος σε έναν αγώνα πριν από 1-2 μήνες.

Το ότι αυτοί είχαν τον ίδιο διαιτητή σε 5 εκτός έδρας δικά τους ματς, δεν το βρήκαν μεμπτό. Έτσι μπράβο!!!

Κ. Μήτσου, άδικα παιδεύεσαι προσπαθώντας να μοιάσεις στους ομολόγους σου του Ολυμπιακού.

Έχεις μηδενική επιρροή ακόμη και στους δικούς σου παίκτες. (Αλήθεια τι έλεγε ο «παικταράς» ο Εκι, μόλις του δώσανε το πρόστιμο των 15.000 €?  Μήπως είπε «πέστε στον πρόεδρο να έρθει να μου το δώσει ο ίδιος , για να τον γ……..ω»?).

Οι δικοί σας δημοσιογράφοι το γράψανε. Όχι εγώ.

Άσε λοιπόν τα παραμύθια και πρόσεξε μην χάσεις βαθμούς και από τον Ηρακλή την Κυριακή και γελάει το πανελλήνιο. Αλλά γι’αυτό γίνεται όλη η φασαρία, για να υπάρχει η γνωστή καραμέλα της διαιτησίας, ώστε να κρύβουμε τις αποτυχίες μας.

Όταν είναι πρώτος ο ΠΑΟ όλα είναι τέλεια. Το πρωτάθλημα είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών κτλ, μόλις είναι δεύτερος ή τρίτος, το πρωτάθλημα γίνεται αυτόματα αναξιόπιστο.

Έτσι δεν είναι Doctor?

Γνωστή πρακτική χρόνια τώρα.

Μόνο που τώρα εκτός από τα πρόβατα που σε ακούν και σε πιστεύουν υπάρχει και η ΠΕΚ που σας βρίζει και σας περιμένει στην γωνία για να σας ξεσκίσει.

Σας πήρανε χαμπάρι και οι δικοί σας ακόμη.

Καλά ξεμπερδέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: