Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

Ολυμπιακός-Ρεαλ Μ.-προαναγγελία

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ στο ΣΕΦ (20:00 ,ΣΚΑΪ), την Ρεαλ Μαδρίτης σε έναν αγώνα δίχως αύριο. Ο νικητής πάει στους 8 της Εuroleague και ο χαμένος γυρίζει στο σπίτι του.

Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο και κολασμένο από τους 11.000 οπαδούς του Ολυμπιακού, η ομάδα βρίσκεται σε άνοδο αγώνα με τον αγώνα και το μόνο σκοτεινό της υπόθεσης αναμένω ότι θα είναι οι διαιτητές του αγώνα.

Ας μην ξεχνάμε ότι το Final 4 γίνεται φέτος στην έδρα της Ρεαλ, με ότι συνεπάγεται αυτό και ότι την Uleb την διοικούν Ισπανοί.

Οπότε μην εκπλαγείται αν σήμερα το βράδυ οι διαιτητές σφαγιάσουν τον Ολυμπιακό. Εγώ το περιμένω να σας πω την αλήθεια. Γι’αυτό και θα πρέπει ο κόσμος να δείξει αυτοσυγκράτηση ώστε να μην έχουμε προβλήματα τιμωριών έδρας, ότι και να γίνει.

Μόνη λύση σε αυτό θα είναι η καλή απόδοση της ομάδας και η ευστοχία. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να νικήσουμε και τους διαιτητές.

Ας ελπίσουμε να κάνω λάθος στην εκτιμησή μου.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης σε δηλώσεις του σχετικά με τον αγώνα τόνισε: “Έχουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς, απέναντι σε μια ομάδα που έχει μάθει να παίζει τέτοια παιχνίδια. Ξέρουμε ότι θα έρθουν πολύ συγκεντρωμένοι και έτοιμοι, γι’ αυτό πρέπει να υπάρχει υπομονή απ’ όλους.

Κι από τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο, κι από τα παιδιά για να μπορέσουμε να κερδίσουμε μια ομάδα που έχει φτιαχτεί για να κερδίσει την Ευρωλίγκα. Η υπομονή του κόσμου, ο ρυθμός και ο έλεγχος των λαθών και των ριμπάουντ θα είναι τα κλειδιά του αγώνα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: