Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

Τελευταίο σχόλιο για τον αστείο Βραζιλιάνο

Ωραίο το παραμυθάκι σου χθες, μόνο που δεν είχε δράκο.
Αλλά ξέχασες να μας πεις για το ματς Ολυμπιακός –ΑΕΚ 3-0 με 2 δικά σου γκολ, για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-3, για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 3-3 με δικό σου γκολ που κούναγες τα αυτιά σου στους ΑΕΚτσήδες, για τον τελικό κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0, για τον ημιτελικό κυπέλλου Ολυμπιακός –ΑΕΚ 2-1 στην παράταση.
Αμφιβάλλεις και για αυτά?
Αν ναι τότε σίγουρα χρειάζεσαι ψυχίατρο και ζουρλομανδύα και μάλιστα γρήγορα.
Τελικά πόσο μικρόψυχος είσαι? Πόσο εγωιστής και εαυτούλης είσαι? Πόσο ηλίθιος και πόσο ανάξιος σεβασμού κατάντησες? Οι μεγάλοι παίκτες είναι μεγάλοι σε όλα.
Και εσύ είσαι τελικά πολύ μικρός σαν άνθρωπος πάνω από όλα. Δεν αξίζεις πια τον παραμικρό σεβασμό από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ούτε στο ελάχιστο.
Το αντίθετο μάλιστα.
Σου αξίζει μόνο η περιφρόσυνη και η συμπάθεια για την κατάντια σου. Προτείνω σήμερα το βράδυ να μοιράσεις σε όλους τους θεατές του αγώνα το μπλουζάκι που μοίρασες τις προάλλες στην οικογένεια σου. Έτσι για να ολοκληρώσεις το βίτσιο σου. Για να βγάλεις το άχτι σου απέναντι στον Θρύλο που σε πόνεσε όσο κανένας. Και καλά σου έκανε!!!
Και θα σε πονάει μια ζωή. Να το θυμάσαι καλά αυτό. Εφιάλτης σου έγινε ο Θρύλος και ο πρόεδρος του.
Πόσο γουστάρω να σε βλέπω να ξεφτιλίζεσαι δεν λέγεται. Να δούμε πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ακόμη.
Στις 4 κουβέντες σου η μια είναι Ολυμπιακός. Πες και για την ομάδα σου τίποτα. Κρίμα είναι και για αυτούς να αναφέρεσαι μόνο στον Θρύλο λες και δεν υπάρχουν.
Η καλύτερη διαφήμιση για την φετινή φιέστα είσαι. Καλύτερα δεν γινόταν.
Ούτε να σε πλήρωναν δεν θα έκανες τόσο καλή διαφήμιση.
Τα ξαναείπαμε. Είσαι επίτιμος καλεσμένος. Να πάρεις και τις δύο γυναίκες σου μαζί, για να μην σου λείπει καμία. Να πάρεις και τον Ντακόλ, αυτό τον «παικταρά» που πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Θρύλο. Φέρε μας και τον Κονέ. Αυτόν τον μπαλαδόρο που μας «έκλεψε» η ΑΕΚ και μας έβγαλε τα μάτια με την απόδοση του, (στον πάγκο βέβαια πάντα).
Και να ξαναβρείς και το «φιλαράκι» σου τον Ζούλιο Σέζαρ. Έτσι?
Και μην ξεχάσεις να φέρεις και τα πριμ πρωταθλήματος για τα 3 πρωταθλήματα που πήρες στον Ολυμπιακό και για τα οποία αμφιβάλλεις. Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.
Έλα θα περάσουμε ωραία. Και να μην ξεχνάς να έρχεσαι κάθε χρόνο. Θα υπάρχει πάντα μια κάποιος καλός άνθρωπος να σε προσέχει και να σε περιμένει. Κάποιος που θα φοράει άσπρη μπλούζα και θα σου λεει μόνο ναι.

Είναι το τελευταίο σχόλιο που θα γράψω για σένα. Δεν αξίζεις άλλο έτσι και αλλιώς. Και πολύ ασχολήθηκα.
Εκτός και αν συνεχίσεις να είσαι τόσο προκλητικός.

OS JOGADORES GRANDES SÃO TAMBÉM PESSOAS GRANDES.
VOCÊ NÃO É.

(Μετάφραση: Οι μεγάλοι παίκτες είναι και μεγάλοι άνθρωποι. Εσύ ΟΧΙ.)

Boa viagem!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Perfume, I hope you enjoy. The address is http://perfumes-brasil.blogspot.com. A hug.