Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Να επιστρέψεις τα πριμ πρωταθλήματος κ. Ριβάλντο στον Ολυμπιακό

Σημερινές δηλώσεις Ριβάλντο: "Αισθάνομαι πολύ άσχημα, είμαι αηδιασμένος. Θεωρώ ότι είμαστε πρωταθλητές, γιατί εμείς πήραμε τους περισσότερους βαθμούς μέσα στο γήπεδο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Εχω κατακτήσει 3 πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό.
Οταν δούλευα εκεί άκουγα τι συνέβαινε αλλά δεν ήξερα. Τώρα που είμαι σε άλλη ομάδα βλέπω όλα όσα γίνονται εκτός αγωνιστικών χώρων. Άκουγα ότι πολλοί υπάλληλοι της ομοσπονδίας δούλευαν για τον Ολυμπιακό. Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο αλλά πλέον αμφιβάλω και για τα τρία πρωταθλήματα που πήρα στον Πειραιά".

Αν αμφιβάλλεις κ. Ριβάλντο να επιστρέψεις τα πριμ πρωταθλήματος που πήρες για τα 3 πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό.. ετσι δεν είναι?

Οταν ήσουν εδώ άλλα μας έλεγες.

Η ξευτίλα σου πλέον δεν έχει όρια. Εχεις πιάσει πάτο. Σε καταλαβαίνω. Δεν περίμενες να σε διώξουν από τον Ολυμπιακό ποτέ. Νόμιζες ότι είσαι θεός. Ευτυχώς που το καλοκαίρι σε σούταραν και κατάφερε η ομάδα να κάνει αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη. Γιατί απλά έπαιζε με 11 παίκτες μέσα στο γήπεδο και όχι 10 όπως όταν έπαιζες εσύ.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ!!

Συνέχισε να κάνεις ηλίθιες δηλώσεις και να εξευτελίζεσαι. Σε λίγο θα πιάσεις πάτο. Δεν έχει παρακάτω.

Κρίμα που θα φύγεις φέτος και δεν θα έρθεις του χρόνου στο Καραϊσκάκη....

Δεν υπάρχουν σχόλια: